تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین
سرخط خبرها

پرداخت بدهی ساپینتو در اولویت باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۲۴۰۶۴۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
پرداخت بدهی ساپینتو در اولویت باشگاه استقلال
باشگاه استقلال در تلاش است، پیش از آنکه موعد صدور حکم شکایت ساپینتو از طریق فیفا فرا برسد، بدهی این مربی پرتغالی را پرداخت کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، زمانی که ریکاردو ساپینتو باشگاه استقلال را ترک کرد، شکایتی علیه باشگاه سابق خود طرح نمود که در آن خواستار دریافت مطالباتش شده بود. این مطالبات اختصاص داشت به پرداخت نشدن پاداش‌هایی که در دوران حضور در استقلال باید به او تعلق می‌گرفت.

باشگاه استقلال آن زمان با بحران مالی مواجه بود و نتوانست بخش اندکی از باقی مانده قرارداد و همچنین پاداش‌های اختصاص داده شده به این مربی را پرداخت کند و به همین دلیل هم ساپینتو شکایتی را مطرح کرد تا مطالبات خود را دریافت کند.


اما سوال این است که چرا باشگاه استقلال نسبت به این بدهی چندان حساس نبود و چرا این ماجرا منجر به مسدود شدن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه نشد؟ با توجه به اینکه باشگاه استقلال بخش اعظمی از حقوق این مربی را پرداخت کرده بود و بدهی‌ها تنها اختصاص داشت به پاداش‌ها از لحاظ حقوقی مشکلی برای این باشگاه به وجود نمی‌آمد، به همین دلیل مسئولان سابق ماجرا را رها کردند تا ساپینتو از طریق قانونی آن را پیش ببرد که حالا این طور هم شده و سرمربی سابق ایتالیایی خواستار دریافت مطالبات خود شده است.

باشگاه استقلال، اما در تلاش است قبل از اینکه فیفا حکم صادر کند، مطالبات این مربی را آماده و به حسابش واریز کند تا از سیاه شدن پرونده مالی خود در فیفا جلوگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->