زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس: جامعه جهانی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی اقدامات عملی اتخاذ کند

  • کد خبر: ۲۴۰۹۸۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷
حماس: جامعه جهانی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی اقدامات عملی اتخاذ کند
جنبش حماس با اشاره به استمرار تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، اتخاذ اقدامات عملی جامعه جهانی را خواستار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس امروز (چهارشنبه) تأکید کرد که ادامه عملیات‌های ویرانگر و سازماندهی‌شده رژیم صهیونیستی در محله‌های مسکونی در شرق خان یونس، در ادامه جنایت نسل‌کُشی و پاکسازی نژادی است.

حماس افزود: از جامعه جهانی و سازمان ملل می‌خواهیم که تنها به محکوم کردن این جنایت‌ها اکتفا نکنند و اقدامات عملی برای توقف این تجاوزات و مؤاخذه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته، مرتکب سه مورد کشتار در نوار غزه شد که در نتیجه آن ۵۵ نفر شهید و ۱۱۰ نفر دیگر مجروح شدند.

طبق این گزارش، با احتساب این شهدا، تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۳۹ هزار و ۱۴۵ نفر و تعداد مجروحان هم به ۹۰ هزار و ۲۵۷ نفر رسید.

پرونده رژیم صهیونیستی به خاطر جنایت در دیوان بین المللی کیفری در جریان است و «کریم خان» دادستان کل دیوان بین‌المللی کیفری ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرد که این دیوان به دنبال صدور حکم بازداشت برای «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی است.

درپی شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دیوان بین المللی دادگستری در شهر لاهه و ملحق شدن شمار دیگری از کشورها به این شکایت، هم اکنون پرونده دیگری در این دیوان علیه رژیم صهیونیستی درحال رسیدگی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->