ایهود باراک: از هر ۵ اسرائیلی ۴ نفر نتانیاهو را مسئول شکست هفتم اکتبر می‌دانند

  • کد خبر: ۲۴۰۹۹۰
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۹
ایهود باراک: از هر ۵ اسرائیلی ۴ نفر نتانیاهو را مسئول شکست هفتم اکتبر می‌دانند
نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در سخنانی، نخست‌وزیر کنونی این رژیم را به باد انتقاد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، «ایهود باراک» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، در اظهارتی به شدت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کنونی این رژیم انتقاد کرد.

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی آمریکایی «سی ان ان» بیان کرد که از هر ۵ صهیونیست، ۴ نفر مسئولیت شکست این رژیم در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی را متوجه نتانیاهو می‌دانند.

باراک در ادامه سخنان خود تاکید کرد: مشکل روابط ما با آمریکا جو بایدن و دولت دموکرات وی نیست، بلکه مشکل ما خود نتانیاهو است.

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی با اشاره به سخنرانی پیشروی نتانیاهو در کنگره آمریکا گفت: باورکردن سخنرانی نتانیاهو در کنگره اشتباه است.

ایهود باراک در ادامه با اذعان به فریب‌کاری نتانیاهو افزود: آمریکایی‌ها ابزارهای لازم برای فهمیدن این که نتانیاهو آن‌ها را فریب می‌دهد ندارند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.