فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟
سرخط خبرها

روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد

  • کد خبر: ۲۴۰۹۹۱
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷
روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد
زنی که به پلیس مراجعه کرده بود، عامل بدبختی خود و پسرش را طلاقی دانست که به دلیل لجبازی بی‌جا و غرور گرفته بود.

به گزارش شهرآرانیوز، زن ۴۴ ساله درباره سرگذشت خود به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری مصلای مشهد گفت: اگرچه پدر و مادرم کم‌سواد بودند، اما فرهنگ بالایی داشتند و من در خانواده‌ای بزرگ شدم که عاشقانه یکدیگر را دوست داشتند به طوری که همه خواهران و برادرانم اکنون زندگی آرام و شیرینی دارند.

اما من از همان دوران نوجوانی غرور عجیبی داشتم و همواره خواسته‌هایم را به دیگران تحمیل می‌کردم تا جایی که چند سال بعد از آغاز زندگی مشترک با همسرم به خاطر انتخاب محل سکونت دچار اختلاف شدیم.

آن زمان پسرم ۸ سال بیشتر نداشت و در کلاس دوم ابتدایی تحصیل می‌کرد. شوهرم قصد داشت منزلی را در نزدیکی محل کارش اجاره کند ولی من اصرار داشتم که باید در محله سکونت پدر و مادرم خانه‌ای اجاره کنیم تا هر زمان که نیاز باشد به پدر و مادرم سر بزنم چراکه نمی‌توانستم دوری آنها را تحمل کنم.

این موضوع به کشمکش و مشاجره‌های بین من و سیاوش تبدیل شد. من از خواسته‌هایم کوتاه نیامدم و درخواست طلاق دادم. بالاخره با همین غرور و لجبازی کودکانه از سیاوش طلاق گرفتم و حضانت پسرم را نیز پذیرفتم.چ

مدتی بعد با مرد دیگری ازدواج کردم که ۲ فرزند داشت و از بداخلاقی و بدرفتاری‌های همسرش نالان بود. بابک ادعا می‌کرد دیگر نمی‌تواند با رفتار‌های تند و بدخویی‌های همسرش کنار بیاید به همین دلیل منزلی برای من اجاره کرد و به ندرت به همسر اولش سر می‌زد به گونه‌ای که فرزندانش آرزو داشتند شبی را در کنار پدرشان به صبح برسانند. حتی زمانی که دختر بزرگش ازدواج کرد، او باز هم نسبت به فرزندانش بی‌توجهی می‌کرد.

در این میان پسر من هم بیشتر اوقاتش را در خانه پدربزرگش سپری می‌کرد و گاهی نیز به منزل ما می‌آمد چراکه با ناپدریش مشکل داشت و مدام با او مشاجره می‌کرد. این اختلافات موجب شد بابک به من بی‌توجهی کند و دیگر حتی مخارج زندگی را هم نمی‌پرداخت و این موضوع به ناسازگاری‌های ما در زندگی دامن می‌زد.

اختلافات من و همسرم از ۳ ماه قبل زمانی شدت گرفت که او پسرم را برای همیشه از خانه بیرون کرد و از او خواست دیگر هیچگاه به منزل ما قدم نگذارد. این ماجرا منجر به درگیری شدیدی شد تا جایی که شوهرم پسر ۲۴ ساله‌ام را کتک زد و بدن او را کبود کرد.

وقتی این کبودی‌ها را می‌بینم با آه و افسوس به گذشته‌ام می‌اندیشم که‌ای کاش غرور و لجبازی را در زمان جوانی کنار می‌گذاشتم و آینده‌ام را نابود نمی‌کردم. حالا هم به دختران جوان می‌گویم مشکلات بعد از طلاق بسیار وحشتناک‌تر از چیزی است که برای آن قصد طلاق دارید. ابتدا به آینده فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.

با دستور سرهنگ محمد ولیان (رئیس کلانتری مصلای مشهد) بررسی‌های قانونی و اقدامات مشاوره‌ای در این باره در دایره مددکاری اجتماعی آغاز شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->