یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد تا ۹ مرداد ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۱۲۴۳
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰
پیش‌بینی هواشناسی مشهد تا ۹ مرداد ۱۴۰۳
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از روز یکشنبه به بعد، از گرمای هوای مشهد کاسته خواهد شد.

علی الهی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی طی ۴ روز آینده، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، تا اواسط هفته آینده وزش باد و ماندگاری هوای گرم پدیده جوی غالب در استان است. شایان ذکر است در پاره‌ای از نقاط به ویژه در نواحی بادخیز وزش باد گاهی شدید، همراه با گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش میدان دید و احتمال بروز خسارت پیش‌بینی شده و احتمال انتقال ذرات گرد و غبار به نواحی مرکزی استان دور از انتظار نیست.

وی افزود: طی روز‌های شنبه و یکشنبه با توجه به افزایش دما برای تعداد قابل توجهی از شهر‌های استان دمای حدود ۴۰ درجه و برای نقاط گرمسیر دمای حدود ۴۵ درجه به عنوان حداکثر دما پیش‌بینی می‌شود. در ادامه در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه، از گرما کاسته خواهد شد. فردا (۶ مرداد) در گرم‌ترین ساعات، مشهد به ۴۰ درجه و در خنک‌ترین ساعات، به ۲۴ درجه خواهد رسید. همچنین نوسانات دمایی مشهد در روز یکشنبه ۲۶ و ۳۹ درجه، روز دوشنبه نوسانات دمایی بین ۲۵ و ۳۷ درجه و روز سه‌شنبه نوسانات دمایی مشهد بین ۲۳ و ۳۵ درجه خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در نهایت گفت: اولین بار نیست که مشهد دما بالای ۴۰ درجه را تجربه می‌کند و برای مشهد در این زمان طبیعی است. در این هوای گرم، شهروندان از لباس‌های روشن استفاده کرده و از تردد غیرضروری خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->