اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله منتشر شد مدیر دوبلاژ تلویزیون: از هنرمندان پیشکسوت حمایت شود سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

اختصاص رایگان فیبر نوری به همه سینماهای کشور

  • کد خبر: ۲۴۱۳۷۳
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
اختصاص رایگان فیبر نوری به همه سینماهای کشور
مدیرعامل مؤسسه سینما شهر از اختصاص بودجه به منظور هزینه­‌های اتصال فیبر نوری به همه سینماهای کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی موسسه سینماشهر، هاشم میرزاخانی در جدیدترین اظهارنظر خود به ادامه توسعه و گسترش شبکه شناسا در سینماهای کشور اشاره کرد و گفت: اتفاق مهمی که در جهت توسعه زیرساختی سینماهای سراسر کشور افتاد بحث ایجاد شبکه شناسا بود. شبکه‌ای که پخش و اکران فیلم‌های سینمایی را دچار تحول می‌کند و دیگر برای ارسال فیلم نیازی به حمل و نقل فیزیکی و هارد و تجهیزات دیگر نیست. پیش از این برای نقل و انتقال فیلم‌ها به سینماها در سراسر کشور از وسایل نقلیه استفاده می‌شد که سامانه شناسا این مسیر را تغییر داد.

میرزاخانی تأکید کرد: امروز دیگر سینماداران مدت زیادی منتظر فیلم نمی‌مانند و دریافت فیلم از سامانه شناسا به چند ساعت محدود می‌شود. سینماداران می‌توانند از طریق این سامانه به سرعت نسخه‌های تازه فیلم‌ها را دریافت کنند.

مدیرعامل مؤسسه سینما شهر با اشاره به اختصاص بودجه جهت تجهیز فیبر نوری به سینماهای سراسر کشور، گفت: با پرداخت هزینه‌های مربوط به اتصال سینماهای کشور به شبکه فیبر نوری توسط مؤسسه سینما شهر قصد داریم زمان دسترسی سینماها به فیلم‌ها را کاهش دهیم. این اتفاق البته در دیگر بخش‌ها از جمله تبلیغات سینماها هم تأثیر می‌گذارد.

وی توضیح داد: سینماداران می‌توانند بستر اتصال به فیبر نوری مجموعه خود را، از طریق مخابرات برای خود فراهم کنند و موسسه سینماشهر هزینه اجرایی آن را تا سقف معین برای سینماداران پرداخت خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->