در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است
سرخط خبرها

متقاضیان جراحی تغییر رنگ چشم بخوانند | چه کسانی مجاز هستند؟

  • کد خبر: ۲۴۱۵۲۹
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
متقاضیان جراحی تغییر رنگ چشم بخوانند | چه کسانی مجاز هستند؟
مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت هشدار داد؛ افرادی که چشم سالمی دارند از انجام عمل تغییر رنگ چشم خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه افرادی که چشم سالمی دارند از انجام عمل تغییر رنگ چشم خودداری کنند، گفت: انجام عمل تغییر رنگ چشم می‌تواند چشم سالم را به چشم معیوب تبدیل کند.

دکتر هاشم دریاباری - فوق تخصص پیوند قرنیه، با بیان اینکه مقوله «تغییر رنگ چشم» یک موضوع جدید نیست، اظهار کرد: مقوله جدیدی با عنوان «کراتوپیگمنتاسیون» عملی برای تغییر رنگ چشم است که در این عمل، رنگدانه به داخل قرنیه چشم تزریق می‌شود و رنگ چشم را تغییر می‌دهند.

توصیه به متقاضیان تغییر رنگ چشم

این فوق‌تخصص پیوند قرنیه با بیان اینکه برخی افراد، چشم سالمی دارند و فقط خواهان تغییر رنگ چشم هستند، اظهار کرد: به افرادی که چشم سالمی دارند و فقط خواهان تغییر رنگ چشم هستند، توصیه می‌کنم از انجام عمل تغییر رنگ چشم به شدت خودداری کنند. عمل تغییر رنگ چشم با تزریق رنگدانه به داخل قرنیه انجام می‌شود و احتمال پخش شدن رنگدانه‌ها وجود دارد و این موضوع می‌تواند سبب عوارض متعددی شود.

وی با بیان اینکه گاهی‌اوقات عمل تغییر رنگ چشم توصیه می‌شود، بیان کرد: پزشکان به موارد بسیار محدودی توصیه می‌کنند که عمل تغییر رنگ چشم را انجام دهند. باز هم تاکید می‌کنم افرادی که چشم سالمی دارند آنها را از انجام عمل تغییر رنگ چشم برحذر می‌داریم. اگر چشم‌های سالمی دارند از رنگ طبیعی و خدادادی چشم‌ها لذت ببرند و تن به عملی ندهند که عوارض بسیاری دارد و چشم سالم را به چشم معیوب تبدیل می‌کند.

مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت ادامه داد: عمل تغییر رنگ چشم با تزریق رنگدانه به داخل قرنیه انجام می‌شود. انجام این عمل با عوارض بسیاری همراه است و گاهی عوارض این عمل به حدی می‌رسد که به پیوند قرنیه نیز نیاز پیدا میکند.

دریاباری گفت: ممکن است عمل تغییر رنگ چشم سبب احتمال التهاب، عفونت قرنیه و کاهش دید نیز شود. همچنین اگر افرادی که عمل تغییر رنگ چشم انجام دادند، به آب مروارید دچار شوند، جراحی برای ین افراد بسیار سخت می‌شود. 

وی درباره پشتوانه علمی عمل تغییر رنگ چشم گفت: عمل تغییر رنگ چشم برای افراد سالم، پایه و اساس علمی چندان محکمی ندارد. 

چه کسانی مجاز به تغییر رنگ چشم هستند؟

این فوق‌تخصص پیوند قرنیه درباره انجام عمل تغییر رنگ چشم اظهار کرد: کادر درمان، انجام عمل تغییر رنگ چشم را به گروهی خاص توصیه می‌کنند. چشم برخی افراد به دلیل ضربه خوردن، التهاب یا عفونت، تغییر کرده، به نحوی که یک چشم آنها رنگ طبیعی و نرمال دارد و چشم دیگر آنها «سفید» شده است. بروز چنین شرایطی ناخوشایند است و به این افراد توصیه می‌کنیم که عمل تغییر رنگ چشم را برای چشم «سفید» خود انجام دهند. 

دریاباری با بیان اینکه برخی بیماری‌های ژنتیکی و مادرزادی نیز سبب تغییر رنگ چشم می‌شوند، افزود: برخی بیماری‌ها مانند «انیریدیا» و «آلبینیسم» سبب می‌شود که رنگ یک چشم طبیعی یا هر دو چشم غیرطبیعی باشد. انجام عمل تغییر رنگ چشم برای این افراد نیز توصیه می‌شود. 

وی بیان کرد: باز هم تاکید می‌کنم افرادی که چشم‌های سالمی دارند از انجام عمل تغییر رنگ چشم خودداری کنند

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->