در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است
سرخط خبرها

برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید

  • کد خبر: ۲۴۱۷۴۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید
مدیرگروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: لازم است شهروندان در مناطق تحت حفاظت و طرح‌های سالم‌سازی که تحت نظارت نجات غریق بوده، شنا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا جویا، آشنایی با فنون اولیه و محدودیت‌ها و رعایت فنون شنا را از ابتدایی‌ترین الزامات قبل از شنا برشمرد و گفت: در هنگام شنا در دریا خیلی چیز‌ها قابل‌پیش‌بینی نیست؛ به‌طوری‌که ممکن است در عرض چند ثانیه زیر پای شما خالی شده و دچار حادثه شوید؛ بنابراین از عموم مردم درخواست می‌شود، چنانچه قصد شنا در دریا را دارند، فقط در مناطق تحت حفاظت و طرح‌های سالم‌سازی که تحت نظارت نجات غریق بوده و به امکانات امدادی مجهز است، شنا کنند.

مدیرگروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص شنا در مکان‌های کم عمق گفت: اطلاع از وضعیت عمق آب قبل از تصمیم به شیرجه زدن و حتی قبل از ورود به آب ضروری است چرا که شیرجه در آب‌های کم عمق خطر ضربه به سر و نیز شکستگی گردن را ممکن است به دنبال داشته باشد.

دکتر جویا افزود: شهروندان، توانایی خود را در شنا کردن بیش از حد در نظر نگیرند چرا که یک سوم قربانی‌های غرق شدگی با فن شنا به طور کامل آشنا بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از رودخانه‌ها با وجود ظاهری آرام، بسیار خطرناک و عمیق هستند تصریح کرد: مشاهده شده است که افراد با تکیه بر ظاهر آرام رودخانه بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن شده و گرفتار گردآب شده اند، بنابراین توصیه می‌شود بدون اطلاع از وضعیت رودخانه مورد نظر برای شنا در آن اقدام نکنید.

مدیر گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با تاکید بر اینکه افراد به هیچ وجه تنها و در محیط‌هایی که نجات غریق وجود ندارد شنا نکنند گفت: از شنا در تاریکی شب، انجام شوخی‌های خطرناک در هنگام شنا و شنا پس از مصرف دارو‌هایی که موجب خواب‌آلودگی یا شل‌شدن عضلات می‌شود، بپرهیزید.

دکتر جویا همچنین با اشاره به اینکه غرق شدگی در مردان بیشتر از زنان روی می‌دهد اظهار داشت: بعضی از بیماری‌های زمینه‌ای مانند صرع، بیماری‌های قلبی، ضعف عضلانی، عقب ماندگی ذهنی و... همچنین مصرف دارو‌های خواب‌آور، الکل و مواد روان‌گردان قبل از شنا می‌توانند احتمال خطر غرق‌شدگی را افزایش دهند.

وی تأکید کرد: کودکان ۴‏‏- ۱ سال در معرض خطر غرق شدگی در حوض، استخر و وان حمام هستند. آن‌ها به دلیل کنجکاوی، عدم درک خطر و غفلت والدین دچار غرق‌شدگی می‌شوند.

مدیر‌گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه توصیه نمود: خانواده‌ها دقت کنند کودکان را در ساحل دریا و رودخانه، در نزدیکی مکان‌های آبی پرخطر، وان حمام، حوض و استخر تنها رها نکنند.

دکتر جویا با اشاره به اینکه سد محل مناسبی برای شنا نیست و بسیار خطرناک است و باید در اطراف سد‌ها تابلوی هشدار ممنوعیت شنا نصب شود گفت: متأسفانه هرساله شاهد اتفاقات ناگوار و داغدارشدن خانواده‌ها هستیم که امیدواریم با افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی در این زمینه و همکاری و همراهی مردم به خصوص جوانان، شاهد اتفاقات تلخ این‌چنینی نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->