سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۱۷۵۶
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳
معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای خراسان‌رضوی گفت: در تیرماه ۱۴۰۳، سفرهای جاده‌ای به خراسان‌رضوی افزایش یافته و دراین‌خصوص، بیشترین مجموع ورود و خروج خودرو در استان خراسان‌رضوی مربوط به ۲۹ تیرماه امسال بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم قلاسی با بیان اینکه بیشترین مجموع ورود و خروج خودرو در استان خراسان‌رضوی مربوط به ۲۹ تیرماه امسال بوده است، اظهار کرد: سامانه‌های ترددشمار این مرکز عبور ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۳۷۲ وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی استان در تیرماه را ثبت کرده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، سه درصد افزایش داشته است.

وی افزود: از نظر سهم مبدأ تردد پلاک‌های مشاهده‌شده در استان خراسان‌رضوی، رانندگان تهرانی با سهم ده درصد، اصفهان با پنج درصد و خراسان شمالی با سهم سه درصد بیشترین پلاک‌های رؤیت‌شده در جاده‌های استان را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان‌رضوی اظهار کرد: ۲۳ درصد از مجموع ماندگاری خودرو‌ها در استان بین یک تا سه روز، ۳۱ درصد بین سه تا هفت روز و ۱۵ درصد نیز بیش از یک هفته بوده است.

قلاسی ادامه داد: بیشترین مقاصد سفر هم‌استانی‌هایمان در تیرماه نیز به ترتیب تهران با سهم ۱۲ درصد، خراسان شمالی با سهم ۱۱ درصد، سمنان با سهم ۱۰ درصد و مازندران با سهم هشت درصد بوده است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه‌های توزین در حال حرکت در تیرماه سال جاری، ۱۰ هزار و ۷۰ تخلف اضافه‌تناژ قطعی در جاده‌های خراسان‌رضوی ثبت شده است.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: رانندگان می‌توانند جهت کسب اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌های استان با سامانه تلفنی ۱۴۱ تماس حاصل نموده و همچنین با مراجعه به سایت و نصب نرم‌افزار https://۱۴۱.ir/ از آخرین وضعیت محور‌های کشور مطلع شوند.

قلاسی گفت: همچنین کاربران می‌توانند در سایت و نرم‌افزار ۱۴۱ تصاویر دوربین‌های نظارتی جاده‌ای را به صورت برخط مشاهده نمایند.

وی ادامه داد: مرکز مدیریت راه‌های خراسان‌رضوی در تمامی ساعات شبانه‌روز، آماده دریافت انتقادات، پیشنهاد‌ات و شکایات هم‌وطنان گرامی در حوزه راه و حمل‌ونقل از طریق سامانه تلفنی ۱۴۱ است.

قلاسی تعداد کل تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های خراسان‌رضوی را ۲۷ هزار و ۵۵۹ تماس بیان کرد و افزود: از این تعداد، چهار هزار و ۵۳۳ تماس قابل‌پیگیری بوده و ترتیب اثر داده شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->