شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

پلیس به ماجرای «گشت رجیستری تلفن همراه در مترو» واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۲۴۱۸۵۳
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۲
پلیس به ماجرای «گشت رجیستری تلفن همراه در مترو» واکنش نشان داد
به دنبال انتشار اخباری مبنی بر کنترل رجیستری تلفن‌های همراه از سوی پلیس در ایستگاه‌های مترو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با رد این موضوع از آغاز طرح مقابله موثر با سارقان موبایل توسط پلیس مترو خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت در واکنش به اخبار منتشر شده پیرامون اجرای طرح گشت رجیستری تلفن همراه در ایستگاه‌های مترو، اعلام کرد: با بررسی‌های به عمل آمده و تقاضای مکررِ شهروندان در خصوص مقابله با سارقان موبایل و افزایش تعدادِ مالباختگان در ایستگاه‌های مترو؛ فرماندهی انتظامی تهران بزرگ طرح مقابله با سارقان حرفه‌ای را در دستورکار قرار داد که توسط پلیس مترو در حال اجرا است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: با رصدِ صورت گرفته طی مدت کمی از اجرایِ طرح، نرخِ روزانه سرقتِ تلفن همراه در مترو‌ها کاهشِ چشمگیری یافته و به همین میزان دستگیری و بازداشت تعداد قابل ملاحظه‌ای از سارقان که محیط تخصصی جرمشان در ایستگاه‌هایِ مترو است افزایش داشته است.

بر آنچه که پلیس اعلام کرده است، مجرمان از طریق فرایند تخصصیِ مظنون گیریِ پلیس بازداشت می‌شوند و با توجه به رضایت شهروندان از اجرای این طرح، تداوم آن در دستورکار قرار گرفته و اخبار منتشر شده در خصوص اجرایِ طرح رجیستری از اساس فاقد اعتبار خبری و رسانه‌ای بوده و تصاویر افراد بازداشت شده و اقلام سرقتی در این گزارش موید عملکرد پلیس است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->