فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد

  • کد خبر: ۲۴۲۱۱۸
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲
فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: در ۱۳ الحاق سالیان اخیر ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق شد که تنها ۳ فروند از آنها از کلاس شناور شهید سلیمانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در همایش عالی فرماندهان نیروی دریایی سپاه که با حضور فرماندهان ارشد سپاه پاسداران برگزار شد به ارزیابی عملکرد نیروی دریایی سپاه در حوزه‌های گوناگون‌، انضباط عملیاتی، بررسی شیوه‌ها و تکنیک‌ها، تحلیل مؤلفه‌های قدرت پرداخت و اظهار کرد: نقش هر یک از این مؤلفه‌ها در صحنه‌های عینی و میدان‌های عملیاتی ملموس و پیش‌بینی شده، با تمرکز بر اولویت‌ها، گسترش ابعاد گوناگون اشراف اطلاعاتی‌، توجه به عوامل ارتقای قدرت تحلیل و پیش‌بینی در حوزه مأموریتی با محوریت استراتژی دریایی سپاه، توجه به راه‌های گسترش، تحکیم، تثبیت و عمق‌بخشی به مؤلفه‌هایی همچون صلابت، ایمان، معنویت، قاطعیت می‌تواند دشمن را در میدان واقعی نبرد به عقب براند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره فرمان فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (‌مدظله العالی‌) مبنی بر ایجاد نیروی دریایی در طراز انقلاب اسلامی افزود: تاکنون ۱۳ الحاق تجهیزات رزمی را در نیرو با مدد خدای توانا انجام داده ایم و در طول این پنج سال بیش از ۷۵۰ شناور سنگین و اقیانوس‌پیما، نیمه سنگین و رزمی، رزمی پشتیبانی، شناورهای تندرو نسل جدید و انبوهی از موشک، اژدر و سایر ادوات دریایی را وارد سازمان نیرو کرده‌ایم. این را تنها لطف خداوند و حمایت رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی می‌دانیم.

وی با بیان اینکه ما در نیروی دریایی دائماً چهار موضوع را مرور می‌کنیم گفت‌: اولین آنها حرکت به سمت نیروی دریایی در تراز انقلاب اسلامی است. دوم ارتقا جغرافیای مأموریت، از خلیج فارس ورود در مأموریت‌های اقیانوسی در کنار همرزمان عزیزمان در نیروی دریایی قهرمان ارتش جمهوری اسلامی است.

تنگسیری با بیان اینکه ارتقا در تجهیزات را با قوت دنبال می‌کنیم گفت: ما امروز افتخار می‌کنیم در نیروی دریایی سپاه از موشک ۱۰ کیلومتری تا ۲ هزار کیلومتری را خودمان تولید می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه بسیج دریایی را پدیده‌ای نو تأسیس و بسیار مهم برشمرد و خاطر نشان کرد: بسیج دریایی بسیار مورد تاکید رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی هست. در سالیان اخیر بیش از ۱۷ هزار شناور صیادی و تجاری مردم عزیزمان را که داوطلبانه حضور دارند را در این قالب سازماندهی کرده‌ایم.

وی اساس حضور اثر گذار سپاه را توجه به مردم بر شمرد و افزود: مردم به عنوان پشتیبان اصلی و صاحبان این انقلاب و نظامند. در نیروی دریایی سپاه مردم یاری و مردم داری از اساسی‌ترین امور است و الحمد الله این کارها در سواحل هم جنوب و هم شمال در حال انجام است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->