واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد

  • کد خبر: ۲۴۲۱۱۸
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲
فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: در ۱۳ الحاق سالیان اخیر ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق شد که تنها ۳ فروند از آنها از کلاس شناور شهید سلیمانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در همایش عالی فرماندهان نیروی دریایی سپاه که با حضور فرماندهان ارشد سپاه پاسداران برگزار شد به ارزیابی عملکرد نیروی دریایی سپاه در حوزه‌های گوناگون‌، انضباط عملیاتی، بررسی شیوه‌ها و تکنیک‌ها، تحلیل مؤلفه‌های قدرت پرداخت و اظهار کرد: نقش هر یک از این مؤلفه‌ها در صحنه‌های عینی و میدان‌های عملیاتی ملموس و پیش‌بینی شده، با تمرکز بر اولویت‌ها، گسترش ابعاد گوناگون اشراف اطلاعاتی‌، توجه به عوامل ارتقای قدرت تحلیل و پیش‌بینی در حوزه مأموریتی با محوریت استراتژی دریایی سپاه، توجه به راه‌های گسترش، تحکیم، تثبیت و عمق‌بخشی به مؤلفه‌هایی همچون صلابت، ایمان، معنویت، قاطعیت می‌تواند دشمن را در میدان واقعی نبرد به عقب براند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره فرمان فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (‌مدظله العالی‌) مبنی بر ایجاد نیروی دریایی در طراز انقلاب اسلامی افزود: تاکنون ۱۳ الحاق تجهیزات رزمی را در نیرو با مدد خدای توانا انجام داده ایم و در طول این پنج سال بیش از ۷۵۰ شناور سنگین و اقیانوس‌پیما، نیمه سنگین و رزمی، رزمی پشتیبانی، شناورهای تندرو نسل جدید و انبوهی از موشک، اژدر و سایر ادوات دریایی را وارد سازمان نیرو کرده‌ایم. این را تنها لطف خداوند و حمایت رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی می‌دانیم.

وی با بیان اینکه ما در نیروی دریایی دائماً چهار موضوع را مرور می‌کنیم گفت‌: اولین آنها حرکت به سمت نیروی دریایی در تراز انقلاب اسلامی است. دوم ارتقا جغرافیای مأموریت، از خلیج فارس ورود در مأموریت‌های اقیانوسی در کنار همرزمان عزیزمان در نیروی دریایی قهرمان ارتش جمهوری اسلامی است.

تنگسیری با بیان اینکه ارتقا در تجهیزات را با قوت دنبال می‌کنیم گفت: ما امروز افتخار می‌کنیم در نیروی دریایی سپاه از موشک ۱۰ کیلومتری تا ۲ هزار کیلومتری را خودمان تولید می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه بسیج دریایی را پدیده‌ای نو تأسیس و بسیار مهم برشمرد و خاطر نشان کرد: بسیج دریایی بسیار مورد تاکید رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی هست. در سالیان اخیر بیش از ۱۷ هزار شناور صیادی و تجاری مردم عزیزمان را که داوطلبانه حضور دارند را در این قالب سازماندهی کرده‌ایم.

وی اساس حضور اثر گذار سپاه را توجه به مردم بر شمرد و افزود: مردم به عنوان پشتیبان اصلی و صاحبان این انقلاب و نظامند. در نیروی دریایی سپاه مردم یاری و مردم داری از اساسی‌ترین امور است و الحمد الله این کارها در سواحل هم جنوب و هم شمال در حال انجام است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->