دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود
سرخط خبرها

ارائه ۸۹۴ هزار خدمت رایگان بستری در بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۲  

  • کد خبر: ۲۴۲۱۹۷
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
ارائه ۸۹۴ هزار خدمت رایگان بستری در بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۲  
در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر در بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور بستری شده و خدمات درمانی دریافت کردند. خدمات درمان بستری در این مراکز برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین‌اجتماعی کاملاً رایگان است.

به‌گزارش شهرآرانیوز، بخش درمان ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی پس از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بیشترین تعداد تخت‌های بیمارستانی را برای ارائه خدمات درمانی به بیماران در اختیار دارد که در سال ۱۴۰۲ در مجموع تعداد بستری‌شدگان در این مراکز حدود ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر بوده است.

براساس این گزارش، در این سال همچنین تعداد اعمال جراحی انجام‌شده در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی، ۵۰۷ هزار و ۱۰ عمل و جمع کل تعداد موارد سزارین و زایمان طبیعی انجام شده در این مراکز ۱۰۷ هزار و ۴۳۵ مورد بوده است.
برای تجهیز این مراکز به امکانات نوین، در سال گذشته تعداد ۴۶ دستگاه آمبولانس پیشرفته خریداری و تحویل این مراکز شده است. همچنین نیازسنجی دستگاه‌های با تکنولوژی پیشرفته (های‌تک) نیز در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی انجام شده و سه دستگاه "ام. آر. آی"، ۱۵ دستگاه "سی. تی. اسکن"، یک دستگاه "سی. تی. آنژیو" و یک دستگاه "آنژیوگرافی" به همراه ۲ دستگاه "سنگ‌شکن" تهیه و در بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی نصب شده است.
توسعه ظرفیت‌های درمانی و عمق‌بخشی به خدمات سلامت با هدف کاهش پرداخت از جیب بیمه‌شدگان در بخش سلامت، از جمله راهبرد‌های تحولی مورد توجه سازمان تأمین‌اجتماعی است و بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی در حال حاضر علاوه بر آن‌که در بخش درمان غیرمستقیم بزرگترین خریدار راهبردی خدمات درمانی است؛ دومین تولیدکننده خدمات سلامت پس از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز محسوب می‌شود.
این گزارش حاکی است در حال حاضر بخش درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی مشتمل بر ۴۰۴ مرکز درمانی ملکی در سراسر کشور است که ۸۴ مرکز شامل ۷۹ بیمارستان (۷۶ بیمارستان ملکی و ۳ بیمارستان هیئت‌مدیره‌ای) و ۵ مرکز جراحی محدود با مجموع ۱۱ هزار و ۵۹۳ تخت فعال و ۳۲۰ مرکز خدمات سرپایی در سراسر کشور به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهند.
سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۱۰۶ بیمارستان و مرکز جراحی محدود، قرارداد همکاری دارد.
گفتنی است، بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی در شهر‌هایی که این سازمان فاقد مرکز درمانی ملکی است از پرداخت فرانشیز در بخش بستری در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی معاف هستند و در این بیمارستان‌ها خدمات بستری رایگان دریافت می‌کنند. همچنین خدمات بستری برای همه بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی بالای ۶۵ سال در همه مناطق کشور در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی، با فرانشیر صفر و به صورت رایگان ارائه می‌شود.
براساس آمار‌های موجود در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۷۴۸ بیمار بیمه‌شده در مراکز طرف قرارداد این سازمان، خدمات بستری دریافت کردند که در مقایسه با سال گذشته در حدود ۷ درصد رشد داشته است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->