۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان
سرخط خبرها
رئیس سابق تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان کشور:

المپیاد ورزشی دانشجویان، شاید وقتی دیگر!

  • کد خبر: ۲۴۲۲۸
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
المپیاد ورزشی دانشجویان، شاید وقتی دیگر!
عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس سابق تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان کشور از تعویق پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور خبر داد.

علی صمدی جوان_ دکتر محمد پورکیانی با اعلام این خبر به شهرآرانیوز گفت: المپیاد ورزش‌های قهرمانی و همچنین همگانی دانشجویان سراسر کشور هر 2سال یک‌بار برگزار می‌شود و تابستان امسال قرار بود پانزدهمین دوره المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان کشور با میزبانی گیلان برگزار شود که با شیوع کرونا برنامه‌ریزی‌ها متوقف شد.
پورکیانی ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز تا زمان برگزاری بازی‌‌ها در مردادماه فاصله داریم، 3راهکار برای برگزاری ایمن این المپیاد پیشنهاد کرده‌ایم؛ اینکه المپیاد در شهریورماه برگزار شود، برنامه‌ریزی برای تعطیلات میان‌ترم سال تحصیلی جدید باشد و درنهایت اینکه المپیاد به سال1400 موکول شود.
عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با اشاره به افزایش تعداد ورزش‌کاران در این المپیاد و عوارض احتمالی آن گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در المپیاد پانزدهم، بیش از 6000ورزش‌کار دختر و پسر شرکت کنند که تغییر زمان برگزاری، قطعا در افت آمادگی آن‌ها مؤثر است. همچنین آماده‌سازی و ایزوله‌کردن فضاهای ورزشی و خوابگاهی دانشگاه میزبان هم حائز اهمیت است که تمام این دغدغه‌ها بررسی خواهد شد.
پورکیانی به بحث تغییر میزبان نیز اشاره و تصریح کرد: باتوجه به اینکه استان گیلان و شهر رشت از مناطقی هستند که کرونا در آن شدت زیادی داشته است، بحث تغییر میزبان را از نظر دور نداشته‌ایم. اما تلاش اصلی بر این است که در صورت برپایی این المپیاد، نکات بهداشتی رعایت و آمادگی ورزش‌کاران به بهترین شکل ممکن انجام شود.
استاد مدیریت ورزشی دانشگاه شهید بهشتی برگزارنشدن مسابقات به‌صورت یکپارچه را غیرممکن دانست و گفت: ابتدا به این فکر کردیم که المپیاد به‌صورت تک‌رشته‌ای برگزار شود؛ به این صورت که هم‌زمان در 3نقطه مختلف، 3رشته ورزشی باهم به رقابت بپردازند، اما باتوجه‌به حضور برخی رشته‌های تیمی همچون فوتبال یا بسکتبال که تجمع بازیکن دارند، این طرح را غیرممکن دانستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->