آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دادستان کل برای محاکمه عوامل ترور شهید اسماعیل هنیه دستور ویژه صادر کرد

  • کد خبر: ۲۴۲۳۵۵
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۱
دادستان کل برای محاکمه عوامل ترور شهید اسماعیل هنیه دستور ویژه صادر کرد
دادستان کل کشور با صدور پیامی شهادت اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و همراهش را تسلیت گفت و دستور محاکمه عوامل ترور هنیه را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دادستان کل کشور با صدور پیامی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهش را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

از مﺆمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود]صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نائل شدند]و برخی از آنان [شهادت را]انتظار می‌برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان]نداده‌اند. احزاب (٢٣)

شهادت مجاهد بزرگ جناب آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهش را به مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای "مدظله‌العالی" و ملت فلسطین، خانواده محترم ایشان و فرماندهان و همه اعضا جبهه مقاومت و آزادی‌خواهان جهان تسلیت می‌گویم.

اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت هولناک که از در استیصال و دیوانه وار در قلمرو جمهوری اسلامی ایران و با نادیده گرفتن اصول مسلم شناخته شده حقوق بین‌الملل در تاریخ ١۴٠٣/٠۵/١٠ صورت گرفته را نشان رذالت و پستی آمران و عاملان آن دانسته و لذا مقرر می‌دارد دادستان عمومی و انقلاب تهران بدون فوت وقت با تعیین شعبه ویژه بازپرسی و همکاری نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی ابعاد مختلف حادثه را بررسی و ضمن برخورد قانونی مناسب با هرگونه قصور یا تقصیر محتمل، نسبت به دستگیری، محاکمه و مجازات عوامل این اقدام تروریستی از تمام ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی با عزم و اراده قاطع اقدام کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->