مشهد، میزبان بزرگترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک
سرخط خبرها

آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی (۱۱ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۲۴۸۰
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی (۱۱ مرداد ۱۴۰۳)
مدیرکل اداره راه و شهرسازی خراسان‌رضوی گفت: در استان، بالغ بر ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف، در فرایند ساخت قرار دارند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

وحید داعی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در استان تصریح کرد: قریب به ۴۸۰۰ هکتار زمین را با ظرفیت ۱۴۱ هزار واحد در خراسان‌رضوی تأمین کردیم. در استان در چهار بخش حمایتی، بازآفرینی شهری، خودمالک و روستایی در مجموع حدود ۳۶۴ هزار واحد مسکونی بود که هم‌اکنون قریب به ۱۸۴ هزار واحد در حوزه شهری و حدود ۲۰ هزار در حوزه روستایی یعنی بالغ بر ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف در فرایند ساخت قرار دارند. یعنی از مرحله پروانه، اجرای فونداسیون، اسکلت، سقف، سفت‌کاری و نازک‌کاری عبور کرده و حتی در برخی واحد‌ها، مردم در حال زندگی هستند.

به گفته مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی، در بحث تأمین خدمات زیربنایی با پیگیری‌هایی که در استان داشتیم، حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان به عنوان آورده وزارت راه و شهرسازی و شرکت‌های تأمین آب و تأمین برق به سایت‌های نهضت ملی مسکن مهر کمک کردیم.

وی افزود: در حوزه تسهیلات بانکی، عمدتاً تلاش بر این بوده تا بانک‌ها با واحد‌هایی که به پیشرفت فیزیکی فونداسیون رسیدند، قرارداد منعقد کنند؛ البته مشکلاتی در این بخش داریم که با همکاری استانداری، این مشکلات در مسیر حل‌شدن قرار دارند.

خراسان‌رضوی با حدود ۲۶ هزار واحد پروانه، رتبه دوم کشور را در نوسازی مسکن دارد

داعی گفت: یکی از موضوعاتی که در نشست با اعضای کمیسیون مجلس مطرح شد، بحث بافت‌های فرسوده و بازآفرینی شهری بود. ما در خراسان‌رضوی با حدود ۲۶ هزار واحد پروانه، رتبه دوم کشور را در نوسازی مسکن داریم. یکی از درخواست‌های ما تقویت بسته‌های تشویقی بود که خوشبختانه بیشترین بسته‌های تشویقی را در استان داریم.

وی افزود: شناسایی محدوده‌های محلات هدف و افزایش بسته‌های تشویقی در بخش‌های مختلف می‌تواند سیاست‌های محرکی برای مردم باشد که بحث نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده که یک ظرفیت بزرگ و بی‌نظیر است، تقویت شود و همچنین نوسازی مسکن در این بافت‌ها سرعت یابد و تعداد بیشتری را در این بخش داشته باشیم. امیدواریم با مجموعه این اقدامات بتوانیم موضوع مسکن را در خراسان‌رضوی به نقطه تعادل برسانیم. 

بانک‌های خصوصی پاسخگویی‌شان به سیستم دولتی در سطح کلان تقویت شود

مدیرکل اداره راه و‌ شهرسازی استان در خصوص همکاری بانک‌ها یادآور شد: در استان، جلساتی را با بانک‌ها تحت عنوان «کمیته تسهیلات» داریم. به نظر می‌رسد بانک‌های خصوصی باید پاسخگویی‌شان به سیستم دولتی در سطح کلان تقویت شود. 

واحد‌هایی که حداقل به مرحله فونداسیون رسیدند، از تسهیلات بانکی بهره ببرند

وی افزود: باوجود محدودیت‌ها در خراسان‌رضوی، تلاش بر این بود که شبکه بانکی به نهضت ملی مسکن کمک کند و با واحد‌هایی که حداقل به مرحله فونداسیون رسیدند، قرارداد منعقد کند. لازم به ذکر است بخشی از پرداخت سهم‌الشرکه‌ها به صورت ملی است. ما همچنان انتظار داریم شبکه بانکی، هم در استان و هم در سطح کلان، عملکرد بهتری داشته باشد.

داعی عنوان کرد: در خراسان‌رضوی اصل موضوع را بر واگذاری زمین به خود مردم داشتیم و در کنار آن، حمایت‌های تسهیلاتی، تخفیفات پروانه و نظام مهندسی را دادیم و اینکه اگر در مدت مقرر ساخت‌وساز را انجام ندهند، جایگزین صورت می‌گیرد؛ لذا کار اصلی توسط خود مردم انجام می‌شود و نمی‌توان عدد دقیقی را برای تعیین میزان ساخت‌وساز اعلام کرد؛ ولی برآورد ما این است با میزان زمین‌هایی که اختصاص دادیم، اگر شبکه بانکی هم تسهیلات بانکی را به‌موقع تزریق کند، بخش زیادی تا پایان سال به مرحله نازک‌کاری برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->