استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

خدمات صندوق بازنشستگی به زائران اربعین اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۲۴۲۵۳۱
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
خدمات صندوق بازنشستگی به زائران اربعین اعلام شد + جزئیات
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: زائران بازنشسته و علاقه‌مندان به شرکت در راهپیمایی اربعین می‌توانند در صورت تمایل از امروز پنج شنبه ۱۱ مرداد تا روز یکشنبه ۱۴ مرداد برای ثبت درخواست خود جهت استفاده از مجموعه خدمات ایام اربعین صندوق از طریق سامانه درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این صندوق با هدف تسهیل حضور پرشور بازنشستگان کشوری در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی، مجموعه‌ای از خدمات زیارتی شامل برپایی موکب، اسکان بازنشستگان مشترک این صندوق و همراهان ایشان و برنامه‌ های فرهنگی را ارائه می‌کند.

زمان پذیرش زائران در موکب صندوق بازنشستگی از ۲۰ مرداد تا سوم شهریور ۱۴۰۳ است.

با توجه به اینکه بر اساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین، تشرف به زیارت اربعین حسینی منوط به ثبت نام در سامانه سماح و رعایت همه شیوه‌نامه‌های بهداشتی در این زمینه است؛ بنابراین مشتاقان باید در این سامانه به طور قطعی ثبت‌نام کنند و سپس به سایت صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه و برای استفاده از محل اسکان زائران حسینی و سایر خدمات ثبت‌نام کنند.

در این اطلاعیه تاکید شده است: ثبت ‌نام در سامانه هیچگونه تعهدی برای صندوق بازنشستگی کشوری جهت اعزام و حمل و نقل برای متقاضیان ایجاد نخواهد کرد.

توصیه‌های بهداشتی و سلامت برای زائران اربعین

- در طول سفر فقط از وسایل شخصی خود مانند مسواک، خمیردندان، حوله، وسایل اصلاح، صابون، لیوان، پتوی مسافرتی مخصوص خود استفاده کنند.

- از سجاده، مهر، تسبیح و چادر نماز شخصی خود استفاده کنند.

- حداقل یک ملحفه تمیز مناسب به همراه داشته باشند.

- هنگام عطسه و سرفه دهان و بینی خود را با دستمال و یا با قسمت بالای آستین خود بپوشانند. از روبوسی، دست دادن و در آغوش گرفتن دیگران به ویژه افراد دارای علائم تنفسی خودداری کنند.

- از فردی که سرفه و عطسه می کند ترجیحا ۱ تا ۲ متر فاصله بگیرند و یا از ماسک استفاده کنند. اگر علائمی شبیه آنفلوانزا (تب، سرفه، گلودرد) پیدا کردید ضمن استفاده از دستمال و ماسک، به ماموران بهداشتی اطلاع دهند.

- نوشیدن آب غیربهداشتی یکی از عوامل اصلی ابتلا به بیماری‌های گوارشی در مسافران است. اگر دسترسی به آب سالم و بهداشتی ندارید، از آب جوشیده یا آب بسته بندی شده استفاده کنند.

- به جای نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌ها و شربت‌های شیرین و صنعتی، از آب یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنند.

- از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک بار مصرف شفاف خودداری کنند.

- از کفش راحت مخصوص پیاده روی استفاده کنند.

- برای حمل وسایل خود، از کوله پشتی یا ساک‌های چرخ دار استفاده کنند.

- بین مسیر پیاده روی استراحت های کوتاه مدت داشته باشند؛ به خود فشار بیش از حد نیاورند و با سرعتی حرکت کنند که هنگام راه رفتن بتوانند به راحتی با دیگران صحبت کنند.

- در صورت بروز علائم گرمازدگی شامل گیجی، عدم تعادل، سردرد، تهوع و بالا بودن دمای بدن، خود را به محل سایه و خنک برسانند؛ مایعات خنک بنوشند.

- اگر مبتلا به بیماری خاصی هستند حتما داروهای خود را در این سفر همراه داشته باشید، مخصوصا افراد مبتلا به بیماری‌های دیابت، قلبی عروقی، اعصاب هستند، در طول سفر از ماسک خوب و استاندارد استفاده کنند و حتما به طور مرتب دست‌های خود را با آب و صابون بشویند و روزانه غرغره حلق و شستشوی بینی با آب گرم یا محلول آب و نمک را انجام دهند.

- از پرخوری و در هم خوری و خوردن غذاهای سنگین، چرب و پر ادویه خودداری و در صورت امکان بیشتر غذاهای آبکی مثل سوپ و آش مصرف شود.

- از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار مانند چای پررنگ و قهوه پرهیز کنند همچنین همراه داشتن مقداری انجیر، بادام خام، پسته و مویز یا برگه میوه‌های خشک، مثل هلو و زرد آلو و یا آلوبخارا نیز توصیه می‌شود.

- با توجه به مسافت پیاده روی و برای جلوگیری از تجمع باکتری در پاها هر روز پاهای خود را با آب و صابون بشویید و جوراب های خود را هر روز تعویض کنند.

- با توجه به گرمی هوا برای جلوگیری از عرق سوز شدن بدن دوش گرفتن خود را در روز چندین بار تکرار کنند.

- رعایت موازین حجاب اسلامی در موکب الزامی است.

- در صورت گزش حشرات به نزدکترین درمانگاه مراجعه نموده و از خود درمانی بپرهیزید.

- مسئولیت وسایل شخصی با زائر است.

به منظور رعایت حقوقی اجتماعی زائرین از ایجاد هرگونه سروصدا در موکب خودداری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->