نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

توجه رسانه‌های جهان به مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه در تهران

  • کد خبر: ۲۴۲۵۳۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
توجه رسانه‌های جهان به مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه در تهران
در پی ترور و شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس و محافظش در تهران توسط رژیم صهیونیستی، مراسم تشییع پیکر‌های آنها با حضور گسترده مردم برگزار شد. این مراسم بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش خود درباره مراسم تشییع پیکر اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس و محافظش در تهران به اقامه نماز توسط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر پیکر‌های آنها و حضور نمایندگان گروه‌های مقاومت فلسطینی اشاره کرد.

آسوشیتدپرس همچنین گزارش داد: رهبر معظم انقلاب در حالی بر پیکر‌های اسماعیل هنیه و محافظش نماز خواند که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران نیز در کنار او ایستاده بود و نماز خواند.

خبرگزاری فرانسه نوشت: جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه (امروز) برای اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس که در تهران به همراه یکی از محافظانش ترور شد، مراسم عزاداری برگزار و او را تشییع کرد.

این رسانه نیز به اقامه نماز رهبر معظم انقلاب بر پیکر‌های شهیدان قدس اشاره و تصریح کرد که آنها سپس به قطر منتقل خواهند شد تا در آنجا دفن شوند.

شبکه ای‌بی‌سی نیوز به حضور گسترده مردم برای تشییع شهید اسماعیل هنیه در تهران اشاره کرد و نوشت: پس از آنکه رهبر معظم ایران بر پیکر رهبر سیاسی حماس و محتفظش نماز خواند، پیکر‌های آنها به میان جمعیت به سمت میدان آزادی برده شد و مردم برای آنها دعا خواندند و گل پرتاب کردند.

این شبکه گزارش داد که پیکر‌های اسماعیل هنیه و محافظ او برای خاکسپاری به قطر منتقل خواهد شد.

توجه رسانه‌های جهان به مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه در تهران

شبکه دویچه وله نیز گزارشی درباره برگزاری این مراسم منتشر و خاطر نشان کرد رهبر معظم ایران جلوی صفوف پر ازدحام در دانشگاه تهران بر پیکر اسماعیل هنیه نماز خواند.

دویچه وله در ادامه بخش‌هایی از بیانیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در واکنش به شخادت رساندن رهبر سیاسی حماس را منتشر کرد که در آن وعده «مجازات سخت» برای اسرائیل به دلیل انجام این ترور را دادند.

شبکه الجزیره به‌طور مبسوط به پوشش خبری مراسم تشییع شهید اسماعیل هنیه در تهران پرداخت و گزارش داد: هزاران عزادار امروز (پنج‌شنبه) در مرکز پایتخت ایران با در دست داشتن پوستر‌های هنیه و پرچم فلسطین روز در دانشگاه تهران تجمع کردند تا به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای بر پیکر رهبر سیاسی حماس نماز بخوانند.

الجزیره افزود: پس از اقامه نماز، جمعیت انبوهی از مردم ایران در یک تشییع جنازه پنج کیلومتری از دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی، هنیه و محافظش را که در حمله روز چهارشنبه شهید شدند، همراهی کردند.

توجه رسانه‌های جهان به مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه در تهران

نشریه لوموند نیز نوشت: ایرانی‌ها برای رئیس دفتر سیاسی حماس مراسم عزاداری در تهران برگزار کردند و رهبر معظم ایران بر پیکر او نماز اقامه کرد.

پایگاه خبری المانیتور گزارش داد: جمعیت گسترده‌ای که صبح امرو برای تشییع پیکر رهبر سیاسی حماس و محافظش به خیابان‌های مرکز تهران آمده بودند با در دست داشتن عکس هنیه و پرچم فلسطین شعار‌هایی علیه اسرائیل سر دادند و خواستار انتقام خون آنها شدند.

رسانه‌های متعدد دیگری از جمله اسکای نیوز، روزنامه‌های اهرام آنلاین، واشنگتن پست، الشرق الاوسط و سعودی گَزت، خبرگزاری آزِرتک، خبرگزاری ترند، شبکه داون، ام تی‌وی لبنان و سایرین مراسم تشییع اسماعیل هنیه در تهران را پوشش دادند و گزارش‌های درباره جزئیات آن منتشر کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->