عضو مجلس خبرگان رهبری: رهبر انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به مردم افغانستان دارند استاد حامد شاکرنژاد: حضور مردم افغانستان در ایران برکات زیادی داشته است نشست مشترک فعالان اقتصادی افغانستان با سفرای ایران در دهلی و کابل به میزبانی چابهار برگزار شد مجید مرتضایی: تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در زمین رقیب و در بیرون رفیق هستند قیمت امروز پول افغانی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) صحبت‌های وحید شمسایی پیش از دیدار با تیم ملی فوتسال افغانستان + فیلم تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان (۱۴ آبان ۱۴۰۴) گروه تیم ملی افغانستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا مشخص شد ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اعلام آمادگی ایران برای بازسازی و ترمیم زیارتگاه سخی در شهر مزارشریف ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین قیمت امروز پول افغانی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: در موضوع حقابه، از عملکرد افغانستان ناراضی هستیم یک مقام طالبان: فرمان رهبر ما یک تضمین محکم برای جلوگیری از قاچاق انسان به ایران است آخرین اخبار از زلزله ۶/۳ ریشتری افغانستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + فیلم و عکس زلزله ۶/۳ ریشتری بخش‌هایی از زیارت سخی در مزارشریف را تخریب کرد | آمار دقیقی از تلفات وجود ندارد + فیلم تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی عربستان عضو هیئت‌رئیسه مجلس: وضعیت اقامت اتباع و تحصیل فرزندانشان باید تعیین تکلیف شود سخنگوی طالبان: ارتش پاکستان مانع روند صلح با افغانستان است
سرخط خبرها

مهاجران افغانستانی مقیم مشهد یاد شهید «اسماعیل هنیه» را گرامی داشتند

  • کد خبر: ۲۴۲۶۱۵
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
مهاجران افغانستانی مقیم مشهد یاد شهید «اسماعیل هنیه» را گرامی داشتند
مهاجران افغانستانی در مشهد یاد و خاطره شهدای اخیر جبهه مقاومت بخصوص شهید «اسماعیل هنیه» و شهید «فواد شکر» را گرامی داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم ابراز همدردی مهاجرین افغانستانی مقیم مشهد مقدس با مردم شریف فلسطین و تجلیل از مقام شهدای محور مقاومت به ویژه «شهید اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و «فواد شکر»، فرمانده حزب الله لبنان شب گذشته ۱۱ مردادماه به میزبانی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مشهد با حضور شخصیت‌های فرهیخته و برجسته اهل تشیع و تسنن افغانستانی و ایرانی برگزار شد.

شهادت باعث خیر و برکت برای جهان اسلام است

مهاجران افغانستانی مقیم مشهد یاد شهید «اسماعیل هنیه» را گرامی داشتند

حجت‌الاسلام سید عیسی حسینی مزاری؛ رئیس مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در این مراسم با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت که این اقدامات تلاشی برای ایجاد ترس و وحشت در جهان اسلام و آزادگان جهان است، اما در واقع نشان‌دهنده ضعف و فروپاشی تدریجی استکبار جهانی است.

او خاطرنشان کرد که این حملات نه تنها نشانه‌ای از اقتدار دشمن نیست، بلکه انعکاسی از نگرانی آنها از تأثیرگذاری مقاومت اسلامی است.

حسینی مزاری با اشاره به شهادت فرماندهان مقاومت در نقاط مختلف، از جمله عراق، لبنان، غزه، یمن و سوریه، گفت: این شهادت‌ها برای جهان اسلام خیر و برکت به همراه داشته و به تقویت وحدت بین مسلمانان، اعم از شیعه و سنی کمک کرده است.

او با بیان اینکه تلاش‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان نتیجه‌ای به همراه نخواهد داشت، تصریح کرد که این وحدت در برابر دشمنان اسلام، همواره به عنوان یک محور اساسی باقی خواهد ماند.

رئیس مرکز تبیان با اشاره به نقش مهم امام خمینی (ره) تمرکز روی مسئله فلسطین و ادامه این نگاه، توسط خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه‌ای بیان کرد که امروز جبهه مقاومت اسلامی به یک قدرت بزرگ تبدیل شده است.

حسینی مزاری بر ضرورت هوشیاری و تقویت انسجام درونی جبهه مقاومت تأکید کرد و افزود که باید از این حوادث درس گرفت و در راستای حفاظت و ارتقای امنیت خود کوشید.

او در پایان گفت که ملت ایران و جهان اسلام از این ترور‌ها نه‌تن‌ها هراسی ندارند، بلکه با ایمان و امید به پیروزی نهایی، به مسیر مقاومت ادامه خواهند داد.

رئیس مرکز تبیان گفت: افغانستان پس از ایران و سوریه سومین کشوری بود که به صورت رسمی علیه اسرائیل موضع‌گیری کرد و اقدامات خود را فراتر از شعار‌های سیاسی انجام می‌دهد.

اتحاد بیشتر نتیجه شهادت اسماعیل هنیه برای جهان اسلام بود

مهاجران افغانستانی مقیم مشهد یاد شهید «اسماعیل هنیه» را گرامی داشتند

در ادامه این مراسم حفیظ‌الله سلطانی، نماینده مهاجرین اهل سنت در خراسان رضوی در سخنانی به حادثه اخیر و شهادت اسماعیل هنیه واکنش نشان داد و آن را ناشی از ترس دشمنان اسلام از جوامع اسلامی دانست.

سلطانی ضمن محکوم کردن این حادثه، تأکید کرد که مسلمانان باید متحد باشند و از اختلافات فرقه‌ای پرهیز کنند.

وی با اشاره به نقش برجسته جمهوری اسلامی ایران و رهبر انقلاب اسلامی، اظهار داشت که محور مقاومت همواره در برابر استکبار جهانی ایستادگی کرده و این راه را ادامه خواهد داد.

سلطانی همچنین از تمام مجاهدین و قهرمانان مقاومت خواست تا با همبستگی و اتحاد، دشمنان اسلام را شکست دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->