ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

طائب: اسرائیل با سناریوهای غافل‌گیرانه جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهد شد

  • کد خبر: ۲۴۳۰۴۸
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
طائب: اسرائیل با سناریوهای غافل‌گیرانه جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهد شد
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اسرائیل با سناریوهایی جدید و غافل‌گیرانه جمهوری اسلامی ایران و البته در زمان مناسب برای جمهوری اسلامی روبرو خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین طائب» مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاحیه دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی و اعضای شورای بسیج اساتید کشور که امروز (۱۴ مردادماه) در مشهد برگزار شد، در سخنانی در تحلیل انتخابات ریاست جمهوری و تاثیر آن بر شرایط داخلی و بین المللی، در ابتدا به تبیین وضعیت کشور در صحنه داخلی و بین‌المللی پرداخت و در این مسیر، به تحلیل تفصیلی حرکت ایالات متحده آمریکا، رژیم اشغالگر قدس و جمهوری اسلامی ایران که در افق ۲۰۳۰ با یکدیگر در رقابت هستند، پرداخت و گفت: با تثبیت انقلاب اسلامی، آمریکا از ابتدای سال ۲۰۰۰ در خصوص افتادن خود در سراشیبی افول اعلام نگرانی کرد و به فکر تغییر خود و جهان افتاد. اما اکنون پس از گذشت ۲۴ سال و در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی را در این کشور می‌بینیم.

وی در ادامه به وضعیت حال حاضر در سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و افزود: عملیات طوفان‌الاقصی اوج شکست اسرائیل بود که موجب شد هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دنیا شکسته شود. این عملیات علاوه بر شتاب دادن به فروپاشی اسرائیل، بر روند تحولات جهانی و منطقه‌ای جبهه استکبار در مقابله با انقلاب اسلامی ایران نیز موثر بود.

طائب خاطرنشان کرد: امروز اسرائیل برای ارائه تصویری جدید از خود، نیاز دارد با لبنان وارد جنگ شود. ضمن این که در دستور قرار گرفتن ترور سران حماس و حزب‌الله نیز با همین هدف و نیز برای ایجاد جنگ منطقه‌ای است.

وی در ادامه به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: هدف از عملیات وعده صادق این بود که نشان دهد ایران می‌تواند از خاک خود به اراضی اشغالی موشک شلیک کند.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز اسرائیل در وضعیتی قرار دارد که حتی نمی‌تواند ابعاد پاسخ احتمالی ایران به ترور شهید اسماعیل هنیه را پیش‌بینی کند. از همین رو، با سناریو‌هایی جدید و غافل‌گیرانه جمهوری اسلامی ایران در زمان مناسب برای جمهوری اسلامی روبرو خواهد شد.

وی افزود: امروز حتی هر ۲ جناح رژیم صهیونیستی می‌گویند رژیم اسراییل ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید.

طائب در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین وضعیت فعلی ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با گذر از مراحل تشکیل و تثبیت و تبدیل شدن به قدرت منطقه‌ای، پرقدرت در مسیر تشکیل تمدن اسلامی و زمینه‌سازی ظهور منجی در حال حرکت است، در حالی که آمریکا زوال ایران را پیش‌بینی کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->