سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نیست معاون اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا ادارات اصفهان چهارشنبه و پنجشنبه (۱۷ و ۱۸ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟

  • کد خبر: ۲۴۳۰۷۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
آیا ادارات اصفهان چهارشنبه و پنجشنبه (۱۷ و ۱۸ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تعطیلی دو روز پایانی هفته جاری به دلیل افزایش دمای هوا و ناترازی انرژی، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: باتوجه به افزایش دما و افزایش تابش اشعه ماوراء بنفش، کاهش کیفیت هوا به دلیل خیزش کانون‌های گردو غبار و همچنین باتوجه به مشکلات و ناترازی‌های حوزه تأمین انرژی در بخش آب و برق، ستاد مدیریت بحران استان همچون روز‌های گذشته تشکیل شد.

وی ادامه داد: در نشست امروز و با توجه به شرایط موجود و پیش رو و با کسب مجوزات لازم، مقرر شد روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هفدهم و هجدهم مردادماه ادارات، بانک‌ها، شهرداری‌ها و مراکز آموزشی استان تعطیل و به صورت دورکار فعالیت نمایند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان به شهروندان تأکید کرد: رعایت اصول ایمنی بهداشتی در برابر گرمازدگی و اشعه فرابنفش، کاهش زمان حضور در فضای باز و تابش مستقیم نور خورشید، کاهش رفت و آمد در سطح شهر و استفاده بهینه از انرژی برق و آب در روز‌های جاری ضروری است.

شیشه فروش عنوان کرد: جلوگیری از هر گونه هدر رفت آب از شبکه‌های فرسوده آب شرب و فضای سبز در اماکن عمومی، پارک‌ها، ادارات، صنوف و ... با توجه بموقع به شبکه‌ها و رفع نواقص ضروری است. وی افزود: از آحاد مشترکین خانگی و صنفی صمیمانه تقاضامندیم که در صرفه جویی حداکثری و رعایت اصول بهره وری در مصرف انرژی به منظور عبور از موج گرمای فعلی همکاری نمایند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: از اصناف بخصوص فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میوه فروشی‌ها، مغازه‌ها لوستر و... خواسته شده تا پیش از برخورد‌های قانونی و اعمال جرائم نسبت به رعایت اصول صرفه جویی حداکثری اهتمام نمایند.

وی ادامه داد: به منظور ارائه خدمات فوریتی، ۳۲۰ تیم امدادرسان در بخش‌های آب، برق و اورژانس برای خدمت‌رسانی به مردم استان آماده هستند.

شیشه فروش عنوان کرد: به منظور پایداری جریان برق خانگی و صنوف استفاده از نور طبیعی در طول روز، صرفه جویی در مصرف برق خصوصاً در ساعات اوج مصرف برق، جایگزینی پروژکتور‌های قدیمی با چراغ‌های مجهز به لامپ‌های ال‌ای دی، اجرای روش‌های پیشگیری از هدر رفت انرژی با نصب درزگیر و عایق پنجره‌ها نیز تأکید می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->