شیوع ویروس جدید در غزه شهادت ۲ عضو ارتش لبنان بر اثر انفجار پهپاد اسرائیلی (۶ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض اعضای کنگره آمریکا به اسرائیل: فورا حملات به سوریه را متوقف کنید سرلشکر موسوی: ما که باقی ماندیم باید قدردان شهدا باشیم گوترش: درباره توافق هسته‌ای ایران مذاکره کنید قالیباف: رژیم صهیونیستی نازیسم قرن ۲۱ است | مردم ایران در دهان نتانیاهو زدند رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات اسرائیل به صنعا شکست خورد پزشکیان: ثبات قدم ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه به جهان ثابت شد یک مقام ارشد ایرانی: ایران تحت فشار تسلیم نخواهد شد واکنش روسیه به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط اروپا پیام رئیس‌مجلس درباره طرح کالابرگ | قالیباف: دولت هرچه زودتر طرح کالابرگ الکترونیک را اجرا کند رویترز: روسیه و چین پیش نویس قطعنامه تمدید برجام را آماده کردند نمایندگی ایران در سازمان ملل: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند واکنش آمریکا به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپا زمان تشکیل جلسه شورای امنیت درباره ایران مشخص شد | دستور جلسه؛ آغاز فرایند فعال سازی مکانیسم ماشه (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا ترور رهبران انصارالله یمن صحت دارد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) دریافت نامه تروئیکای اروپایی توسط رئیس شورای امنیت تایید شد بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به آغاز فرآیند اسنپ‌بک توسط سه کشور اروپایی دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان فردا به تهران می‌آید (۷ شهریور ۱۴۰۴) فرانسه: اسنپ‌بک به‌معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست آکسیوس مدعی فعال‌سازی «اسنپ‌بک» علیه ایران شد | اروپا شرط گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی وزرای خارجۀ ۳ کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۶ شهریور ۱۴۰۴) حملات اسرائیل علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین
سرخط خبرها

بیش از ۱۵۰ نفر در جریان گسترش خشونت‌ها در انگلیس دستگیر شدند

  • کد خبر: ۲۴۳۳۴۲
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱
بیش از ۱۵۰ نفر در جریان گسترش خشونت‌ها در انگلیس دستگیر شدند
رسانه‌های انگلیسی از دستگیری بیش از ۱۵۰ نفر در جریان گسترش اعتراضات و خشونت‌ها در انگلیس خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه "تاگس شاو" در گزارشی از تداوم و گسترش اعتراضات در انگلیس بعد از یک حمله خونین با سلاح سرد خبر داده و نوشت: شب گذشته در شهر روترهام در شمال انگلیس، افراد نقابدار سعی کردند به هتلی حمله کنند که فکر می‌کردند پناهجویان در آن اقامت دارند. مهاجمان شیشه‌ها را شکستند و به افسران پلیس حمله کردند. حداقل یک افسر در جریان این درگیری‌ها مجروح شد.

به این ترتیب اعتراضات خشونت آمیز در بریتانیا برای پنجمین روز متوالی ادامه پیدا می‌کند. پلیس بیش از ۱۵۰ نفر را در جریان این درگیری‌ها دستگیر کرد.

در تصاویر منتشر شده زنجیره‌ای از افسران پلیس را می‌توان مشاهده کرد که با سپر‌های محافظ با پرتابه‌هایی از طرف معترضان می‌جنگند. تکه‌های چوب، صندلی، کپسول آتش نشانی و اشیاء دیگر به سمت ماموران پلیس پرواز می‌کردند. هلیکوپتر هم در این عملیات پلیس مشارکت کرد.

کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس این خشونت‌ها و ناآرامی‌ها را به شدت محکوم کرده و اعلام کرد: این اقدامات "اوباشگری افراطی راست" است، نه اعتراض. وی معترضان را تهدید کرده و گفت: هر کاری که ممکن است برای محاکمه این اراذل و اوباش انجام خواهد شد. استارمر همچنین مستقیماً به مظنونان و مغز متفکران پشت این شورش‌ها خطاب کرد: من به شما تضمین می‌دهم که از شرکت در این ناآرامی‌ها پشیمان خواهید شد، چه مستقیماً و چه کسانی که به صورت آنلاین این اقدامات را تحریک می‌کنند و حتی پس از آن فرار می‌کنند.

در آخر هفته در چندین شهر انگلیس شورش‌های خیابانی خشونت آمیزی رخ داد. در بسیاری از نقاط، گروه‌های راست‌گرای افراطی نبرد‌های سختی با پلیس داشتند. در بلفاست ایرلند شمالی نیز درگیری‌هایی رخ داد. ده‌ها افسر پلیس مجروح شدند.

ناآرامی‌های خشونت آمیز در بریتانیا پس از حمله با چاقو در ساوتپورت همچنان گسترش می‌یابد. برخی افراد روز یکشنبه به هتل تامورث که به عنوان محل اقامت پناهجویان استفاده می‌شد، حمله کردند. به گزارش اسکای نیوز، گروهی از مردم اشیایی را به سمت ساختمان پرتاب کردند.

" روز گذشته هم "کی‌یر استارمر"، نخست وزیر انگلیس با توجه به وقوع این ناآرامی‌ها با اعضای کابینه مشورت کرد. این مقام انگلیسی گفت که خدمات و نیرو‌های پلیس از حمایت کامل وی برای اقدام علیه معترضان و آشوبگران برخوردار هستند که به افسران پلیس حمله کرده و سعی در برانگیختن نفرت داشتند.

"ایوت کوپر"، وزیر کشور انگلیس هم معترضان را تهدید کرده و گفت قانون شکنان بهای سنگینی را خواهند پرداخت. وی افزود: خشونت جایی در خیابان‌های ما ندارد.

در برخی از شهر‌ها مانند لیورپول، منچستر و بلکپول در شمال غربی انگلستان، به طور موقت به پلیس اختیارات گسترده داده شد تا شورشیان احتمالی را از منطقه شهر بیرون کند.

شورش‌های راستگرایان افراطی چند روزی است که در منطقه دولتی لندن و در دیگر مناطق ادامه دارد. این فراملی گرایان مقامات را به دروغگویی در مورد هویت مهاجم چاقوی ساوتپورت متهم کرده‌اند. پس از این جنایت خونین روز دوشنبه، شایعه‌ای در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه عامل این جنایت یک به زعم غربی‌ها اسلام گرای افراطی است. پلیس البته تاکید می‌کند که مظنون ۱۷ ساله در بریتانیا به دنیا آمده است و پدر و مادرش اهل رواندا هستند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده گفته می‌شود این نوجوان سه دختر را با چاقو کشت و هشت کودک و دو بزرگسال دیگر را مجروح کرد که جان برخی از آنها در خطر است. وی در حال حاضر در بازداشت است.

این ناآرامی‌ها و آشوب‌ها - توسط بنیانگذار لیگ دفاع راستگرای انگلیسی دفاعی (EDL)، استفان یاکسلی لنون، ​​که نامش تامی رابینسون است، فراخوانده شد. از جمله در این اعتراضات شعار‌های مهاجرستیزانه سر داده شد. وی چند روز پیش پس از عدم حضور در جلسه دادگاه در مورد یک پرونده افترا از کشور گریخت.

پس از ناآرامی‌های جدید توسط افراط گرایان راست، پلیس بریتانیا در حال آماده شدن برای شیوع و گسترش بیشتر خشونت‌ها است. انتظار می‌رود تظاهرات‌های دیگری نیز به وقوع بپیوندد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->