هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

جلادی که فقط خون می‌بیند | نگاهی به اقدامات رذیلانه نتانیاهو

  • کد خبر: ۲۴۳۴۹۵
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
جلادی که فقط خون می‌بیند | نگاهی به اقدامات رذیلانه نتانیاهو
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، سیاست ورزی را به مثابه یک نمایش کودکانه برای خود تعریف کرده است. گویی بچه بازیگوشی است که در دیزنی لند از این سو به آن سو می‌دود یا پای کنسول بازی نشسته و می‌تواند، با فشردن یک دکمه، از عواقب و پیامد‌های تصمیماتش شانه خالی کند و به نقطه شروع بازی برگردد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتانیاهو حتی در کشور مجعول خودش هم چهره طرد شده‌ای است. او صرفا با تکیه بر حمایت کشور‌های غربی، به خصوص ایالات متحده، توانسته در برابر اقدامات سنگین فساد و جنایت و سوءاستفاده اش از قدرت، همچنان در رأس امور باقی بماند. نتانیاهو در حال تبدیل شدن به نماد قانون گریزی و اسطوره گردن نگرفتن عواقب رفتار‌های خودسرانه و هولناک است و همچنان به جنگ افروزی و ترور در خاورمیانه ادامه می‌دهد. او، به دلیل سیاست‌های تهاجمی و خصمانه اش، به شدت از سوی جامعه جهانی و هر انسان صلح طلبی، منفور شده و اقدامات جنجالی اش پیوسته به باد انتقاد گرفته می‌شوند.

حمله به آزادی بیان

غزه، به عنوان صحنه‌ای از بحران انسانی و نقض گسترده حقوق بشر، همچنان زیر فشار رژیم غاصب صهیونیستی قرار دارد. زنان و کودکان که قربانیان اصلی آتشی هستند که نتانیاهو برپا کرده، با مشکلات جدی در دسترسی به نیاز‌های اولیه زندگی مانند غذا، آب و دارو روبه رو هستند. این وضعیت نیازمند واکنش فوری جامعه بین المللی است که البته این واکنش‌ها هرگز قاطع و بازدارنده نبوده است.

نتانیاهو، در طول دوران زمامداری اش، اقدامات رذیلانه پرتعدادی را انجام داده که به عنوان تروریسم دولتی شناخته می‌شوند. 
مثـــل حمـــایـــت از تروریست‌هایی همچون داعش و ایجاد ناامنی در خاور میانه و اکنون هم یکی از جنجالی‌ترین این اقدامات، ترور اسماعیل هنیه در تهران بود که خشم عمومی را به دنبال داشته و موجب افزایش تنش‌ها در منطقه شده است. ترور یکی از رهبران سیاسی فلسطین در خاک ایران، پس از ترور شهید حاج قاسم سلیمانی، بزرگ‌ترین ترور دولتی سال‌های اخیر در خاورمیانه محسوب می‌شود.

دولت نتانیاهو آن چنان از پیامد‌های رفتار تروریستی به وحشت افتاده که در جدیدترین اقدام سرکوب گرانه و ضددموکراتیک خود، شیخ عکرمه صبری (خطیب مسجد الاقصی) را صرفا به خاطر تسلیت گفتن برای شهادت اسماعیل هنیه، به سلب تابعیت تهدید کرده است.

یک بام و دو هوا در پاریس

المپیک ۲۰۲۴ پاریس احتمالا به عنوان یکی از پرحاشیه‌ترین دوره‌های این رقابت در تاریخ ثبت می‌شود. رویدادی که به صحنه‌ای از تضاد‌های آشکار تبدیل شده و در حالی که روسیه به دلیل حمله به اوکراین از حضور در آن محروم شده است، رژیم غاصب صهیونیستی کودک کش به راحتی می‌تواند حتی ورزشکاری را که مستقیما در جنایات جنگی علیه فلسطینیان دست داشته، به این مسابقات بفرستد. 

این در حالی است که عوامل کمیته بین المللی المپیک و توماس باخ هم نسبت به این موضوع بی تفاوت هستند. این تصمیم گیری ناعادلانه و متناقض در المپیک پاریس، فقط مشتی از خروار مماشات جامعه جهانی با رژیم اشغالگر قدس و نشان دهنده تبعیض و استاندارد‌های دوگانه‌ای است که جامعه بین المللی در برابر اسرائیل اعمال می‌کند. همین رفتارهاست که به نتانیاهو و دولتش جرئت می‌دهد تا بدون نگرانی، به سیاست‌های شرورانه و پست خود ادامه دهند.

صدای حقیقت در سایه تهدید

کشتار خبرنگاران در غزه از سوی نیرو‌های رژیم صهیونیستی، یکی دیگر از موارد نقض آشکار حقوق بشر و تلاش برای خاموش کردن صدای حقیقت است. این اقدامات نه تنها تهدیدی برای آزادی مطبوعات است، بلکه در تناقض با ارزش‌های انسانی نیز به شمار می‌رود. خبرنگاران مستقل نباید به خاطر انجام وظیفه خود، مورد تهدید قرار گیرند، اما تلاش نتانیاهو و دارودسته اوباشش برای خاموش کردن صدای حق طلبی و انسانیت به حدی است که آمار کشته شدگان ازخبرنگاران و عکاسان در غزه از تعداد خبرنگارانی که در جنگ جهانی دوم کشته شدند هم بیشتر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->