این راز مهم خلیج فارس است تداوم حملات آمریکا به استان صعده یمن لاوروف: اوکراین آتش بس ۳۰ روزه پیشنهادی ترامپ را نقض کرد تاریخ انتخابات دوره هفتم شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شد وزیر کار: یارانه ۷۵۰ هزار نفر از دهک‌های بالا قطع شده است (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش نیرو‌های امنیتی در پی کشف بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو اعمال تحریم‌های جدید خزانه‌داری آمریکا علیه ایران سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد آمریکا: دیپلماسی سازنده‌ای در قبال ایران داریم دوستان ایرانی من، شما تنها نیستید وزیر خزانه داری آمریکا: چین تحمل تعرفه‌ها را ندارد و به زودی توافق می‌کند! سودانی به پزشکیان برای امدادرسانی به بندرعباس اعلام آمادگی کرد بمباران استان الجوف یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی آیت‌الله علم‌الهدی: کارگر محور تولید و اولویت نخست در حل مشکل مسکن است آیت الله علم الهدی: مساجد نقشی بی بدیل در تربیت نیرو‌های انقلابی دارند رئیس‌جمهور چین به پزشکیان پیام داد سنایی: دستاوردهای پزشکیان از باکو، مصداق دیپلماسی عمومی دولت است ارتش پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد وزیر امور خارجه انگلیس با همتای آمریکایی خود درباره ایران و اوکراین رایزنی کرد اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب مذاکرات احتمالی ایران و اروپا جمعه آغاز می‌شود «گورستان کودکان»، معنای جدید غزه از نظر یونیسف سفیر پاکستان در تهران با تخت‌روانچی دیدار کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز علاقه‌مندی نخست‌وزیر ارمنستان به بهبود روابط با ایران پیام توئیتری پزشکیان به علی‌اف وانگ‌یی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند مجلس در مذاکرات ایران و آمریکا به حفظ قانون راهبردی لغو تحریم‌ها پایبند است رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی به پزشکیان با ملت ایران همدردی کرد
سرخط خبرها

قاتل شهید امنیت «نادر بیرامی» قصاص شد

  • کد خبر: ۲۴۳۵۶۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸
قاتل شهید امنیت «نادر بیرامی» قصاص شد
قوه‌قضائیه از اجرای حکم قصاص غلامرضا رسایی، قاتل شهید مدافع امنیت «نادر بیرامی»، در زندان مرکزی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قوه‌قضائیه اعلام کرد: سال ۱۴۰۱، در جریان یکی از تجمعات غیرقانونی در شهرستان صحنه استان کرمانشاه، عده‌ای با شعار‌های هنجارشکنانه، این تجمع را به حاشیه و اغتشاش کشاندند و زمینه درگیری با نیرو‌های حافظ امنیت را به وجود آوردند.

در این حادثه، سرهنگ بیرامی که برای ایجاد امنیت و حفظ نظم در محل حضور داشت، بدون اینکه حتی از سلاح استفاده کند، مورد حمله افرادی قرار گرفت و با ضربات چاقو به شهادت رسید.

ضاربین شهید بیرامی پس از شناسایی، دستگیر و برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شد.

با تشکیل پرونده قضایی، پس از تحقیقات قانونی و تأیید شهادت ایشان با ضربات واردشده به‌وسیله سلاح سرد از سوی پزشکی قانونی اقدام به صدور رأی شد و پس از طی تشریفات قانونی و قطعیت رأی، حکم قصاص نفس قاتل این شهید بزرگوار صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۳) در محل زندان مرکزی کرمانشاه به مرحله اجرا درآمد.

حمیدرضا کریمی، دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه، درباره جزئیات این پرونده گفت: در آبان‌ماه ۱۴۰۱، عده‌ای از مردم شهرستان صحنه آیینی را برگزار می‌کنند که این مراسم منجر به تشنج و التهاب می‌شود و درنهایت مأموران اطلاعات سپاه برای حفظ امنیت و آرامش در محل حاضر می‌شوند. اراذل‌واوباشی که در جمع حضور داشتند، به مأموران حمله‌ور می‌شوند و شهید نادر بیرامی را به قتل می‌رسانند.

وی افزود: پس از وقوع قتل در روز واقعه، شاهدان حاضر قضیه را تشریح می‌کنند. همچنین ویدئو‌هایی از زمان وقوع حادثه وجود دارد که نشان می‌دهد چه‌کسانی حضور داشتند و چه سلاح‌هایی را حمل می‌کردند. درنهایت، چند نفر به‌عنوان مطلع احضار می‌شوند.

کریمی بیان کرد: با توجه به اینکه غلامرضا رسایی (متهم اصلی پرونده) در زمان وقوع جرم چاقو زردرنگی در دست داشت و چند ضربه بر پیکر شهید نادر بیرامی وارد کرده بود، پس از کسب اظهارات مطلعین، دستگیر شد و اقرار کرد با چاقویی که در دست داشت، دو ضربه بر پیکر شهید نادر بیرامی وارد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه بیان کرد: بر همین اساس کیفرخواست به دادگاه ارجاع و ۴ جلسه در شعبه دوم دادگاه کیفری یک برگزار می‌شود. با انجام اقدامات فنی و کارشناسی در خصوص پرونده، پزشکی قانونی نیز به جلسات دادگاه دعوت شد و در نهایت اعلام کرد که از میان ضربه‌های مختلف چاقو که بر پیکر شهید واردشده نوع جراحت از جهت وسعت و عمق به چاقویی که شاخصه آن دسته زردرنگ است تعلق دارد و شهود نیز اظهار کردند که در زمان وقوع جرم چاقوی زردرنگ در دست غلامرضا رسایی بوده است.

وی ادامه داد: بنابراین پس از برگزاری ۴ جلسه دادگاه براساس نظر پزشکی قانونی که کشندگی را منتسب به چاقوی زرد اعلام کرد و چاقو با دسته زردرنگ نیز متعلق به غلامرضا رسایی است همچنین به لحاظ اقراری که متهم در نزد بازپرس کرده بود علم برای قاضی حاصل شد که قاتل غلامرضا رسایی است.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: بر همین اساس در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ حکم قصاص نفس غلامرضا رسایی به اتهام مباشرت در قتل عمد شهید نادر بیرامی در استان کرمانشاه با سلاح سرد (چاقو) در دادگاه کیفری یک شعبه دوم کرمانشاه صادر شد.

کریمی اظهار کرد: طبق تأیید پزشکی قانونی ضربه چاقو غلامرضا رسایی بر پیکر شهید بیرامی علت تامه فوت بوده است.

وی افزود: رأی صادره قصاص نفس علیه رضا رسایی در دیوان عالی کشور نیز بررسی و تایید شد.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه تاکید کرد: پس از تایید حکم قصاص در دیوان عالی کشور، ۵ ماه برای اخذ رضایت از اولیای دم فرصت داده شد، علی‌رغم برگزاری جلسات صلح و سازش مختلف از سوی دادگستری استان و تلاش‌های انجام شده برای عفو و بخشش، نهایتا با درخواست اولیای دم حکم قصاص اجرا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->