حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT
سرخط خبرها

واکنش ایران به ادعاهای ضدایرانی در خصوص اتهامات یک پاکستانیِ متهم به ترور ترامپ

  • کد خبر: ۲۴۳۶۵۹
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۵
واکنش ایران به ادعاهای ضدایرانی در خصوص اتهامات یک پاکستانیِ متهم به ترور ترامپ
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل به ادعاهای ضد ایرانی درباره اتهامات یک پاکستانی متهم به انجام ترورهای سیاسی در خاک آمریکا از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالات درباره ادعا‌های ضد ایرانی درباره یک پاکستانی متهم به ترور‌های سیاسی در خاک آمریکا از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور گفت: «ما هیچ گزارشی در این رابطه از دولت آمریکا دریافت نکرده‌ایم. اما روشن است که این روش با سیاست دولت ایران در تحت پیگرد قضایی قرار دادن قاتل شهید سلیمانی مغایرت دارد.»

بر اساس ادعای رسانه‌های آمریکایی، وزارت دادگستری این کشور مدعی است که یک تبعه پاکستانی ۴۶ ساله به نام «آصف مرچنت» مظنون به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای برنامه ریزی به منظور ترور شخصیت‌هایی از جمله ترامپ متهم شده است.

رسانه‌های آمریکایی ادعا کرده اند بر اساس کیفرخواستی که روز سه‌شنبه منتشر شده است این پرونده باعث شده که دولت آمریکا ملاحظات امنیتی دونالد ترامپ و چند مقام آمریکایی را افزایش دهد.

یک مقام آمریکایی ادعا کرده است که تحقیقات پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) نشان می‌دهد ترامپ و چند مقام کنونی و سابق آمریکا هدف این نقشه بودند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواه برای انتخابات ۲۰۲۴ نیز ۱۳ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳ هنگام سخنرانی انتخاباتی او در جمع هوادارانش در باتلر پنسیلوانیا مورد سوء قصد قرار گرفت و مجروح شد. ترامپ از این تیراندازی جان سالم به در برد و فقط گوش راست او آسیب دید.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در پی برخی گزارش‌های ادعایی پیرامون نقش ایران در ترور دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا اعلام کرد: این اتهامات بی اساس و مغرضانه است.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک پیش از این، در پاسخ به گزارش‌های ادعایی پیرامون نقش ایران در ترور ترامپ تصریح کرد: «این اتهامات بی‌اساس و مغرضانه است. از نگاه جمهوری اسلامی ایران، ترامپ یک مجرم جنایتکار است که بخاطر صدور دستور ترور سردار (قاسم) سلیمانی باید در دادگاه محاکمه و مجازات شود؛ ایران مسیر حقوقی را برای پاسخگو کردن او انتخاب کرده است.»

شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا روز سه‌شنبه بود مدعی شده بود مقامات اطلاعاتی این کشور در هفته‌های اخیر نقشه‌ای احتمالی از سوی ایران برای کشتن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشن این کشور را کشف کرده‌اند.

این رسانه آمریکایی در عین حال در گزارش خود آورده بود که هیچ ارتباطی با تلاش برای ترور او توسط «توماس متیو کروکس» در جریان تجمع پنسیلوانیا ندارد. بر اساس ادعای سی‌ان‌ان، اطلاعات به دست آمده از منبعی انسانی باعث شده است تا مقامات طی هفته‌های اخیر شرایط امنیتی پیرامون ترامپ را افزایش دهند.

آمریکایی‌ها روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری خود را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->