مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) پاسخ عضو شورای نگهبان به برگزاری همزمان انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟ جان مرشایمر خطاب به ترامپ: درگیری با ایران حماقت است قهرمان خلیج‌فارس | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی سپاه به‌مناسبت سالروز شهادت سردار «محمد ناظری» هشدار عراقچی درباره پیامد‌های هرگونه سوء‌استفاده از اسنپ‌بک وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴ هزار و ۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

الحوثی: تاخیر در پاسخ یک تاکتیک است | ۴ حکومت عربی با رژیم صهیونیستی همکاری دارند

  • کد خبر: ۲۴۳۹۸۹
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
الحوثی: تاخیر در پاسخ یک تاکتیک است | ۴ حکومت عربی با رژیم صهیونیستی همکاری دارند
رهبر انصارالله یمن در اظهاراتی به آخرین تحولات منطقه از جمله ترور شهید هنیه پرداخت و تاکید کرد که تاخیر در پاسخ از سوی محور مقاومت و ایران به رژیم صهیونیستی یک مساله کاملا تاکتیکی است به این جهت که پاسخ موثر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سیدعبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن در اظهاراتی گفت که از زمان جنایت ترور اسماعیل هنیه و فرمانده جهادی بزرگ فواد شکر، تحولات بر تمام منطقه تاثیر گذاشته است.

وی تاکید کرد: در جنایت های اخیر دشمن، رهبران امت و مردان مسلمانی هدف قرار گرفتند که نقش متمایزی در حمل پرچم جهاد و مقابله با دشمن اسلام داشتند. نبرد با دشمن صهیونیستی اکنون در اوج خود است. هدف دشمن بر هم زدن مقاومت و ثبات جنبش حماس و تاثیرگذاری بر تصمیم‌گیری این جنبش بود، درحالی که بعد از جنایت بزرگ همبستگی کامل در مقاومت اسلامی حماس به وجود آمد. حماس به فعالیت و همبستگی خود ادامه داد و با جنایت دشمن، اختلافات، ضعف و یا تغییر موضع ایجاد نشد.گردان‌های القسام نیز بعد از جنایت ماموریت جهادی خود را به خوبی و تاثیرگذاری زیاد انجام داد.

سید الحوثی با اشاره به انتخاب السنوار به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی حماس، تاکید کرد: انتخاب فرمانده بزرگ یحیی السنوار که دوست و دشمن، صلابت، ثبات و مهارت او در فرماندهی را می‌شناسند، به تنهایی پیامی مهم برای دشمن اسرائیلی است. انتخاب السنوار تاکیدی روشن بر تداوم ثبات و جهاد است.

رهبر انصارالله یمن در بخش دیگری گفت: جبهه حزب الله به عملیات پشتیبانی خود با تاثیرات بالا و ضربات قوی و منحصر بفرد ادامه داد و بر این مساله تاکید کرد که پاسخ به ترور فواد شکر و تجاوز به ضاحیه بیروت حتمی است.

تاخیر در پاسخ یک مساله کاملا تاکتیکی است

او افزود: دشمن صهیونیستی بعد از تنش‌زایی خطرناک در وضعیت ترس و هراس شدید قرار گرفته است. مقامات جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطوح تاکید کردند که پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی حتمی است و اتفاقی که رخ داد به هیچ وجه قابل چشم پوشی نیست.

وی همچنین تاکید کرد: پاسخ به تجاوز رژیم اسرائیل به ذخایر انرژی در بندر الحدیده حتمی است و به یاری خداوند انجام خواهد شد.

سید عبدالملک الحوثی خاطرنشان کرد: تاخیر در پاسخ از سوی محور مقاومت در مقابل تنش آفرینی رژیم صهیونیستی یک مساله کاملا تاکتیکی است و هدف این است که این پاسخ موثر باشد.

رهبر انصارالله یمن ادامه داد: دشمن صهیونیستی حتمی بودن پاسخ را می‌داند در مقابل آمادگی‌هایی با نظارت آمریکا و همکاری غرب و برخی حکومت های عربی درحال انجام است. هیچ فشار و یا مساله دیگری وجود ندارد که بتواند مانع این پاسخ شود. آمریکا، اروپا و برخی کشورهای عربی تلاش های فراوانی می کنند تا مانع این پاسخ شوند. تماس ها، پیام‌ها و واسطه‌ها در راستای قانع کردن جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه پاسخش ساده و غیر موثر باشد، متوقف نشده است. جمهوری اسلامی با شفافیت و به وضوح در مقابل این تلاش ها و فشارها ایستاده است زیرا این مساله شرافت جمهوری اسلامی را هدف قرار می‌دهد و مهمان این کشور در پایتختش ترور شد.

وی گفت: روند حمایت و پشتیبانی در جنوب لبنان، یمن و عراق ادامه دارد و بی شک پاسخ انجام خواهد شد.

نقد مواضع ضعیف کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی

سید الحوثی در بخش دیگری نسبت به موضع ضعیف کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی درباره این جنایت ابراز تاسف کرد.

رهبر انصارالله یمن گفت: برخی حکومت های عربی حداقل می توانند همکاری خود با دشمن اسرائیلی را متوقف کنند. چهار حکومت عربی به طور گسترده با دشمن صهیونیستی همکاری دارند. کسانی که با خراش برداشتن گوش ترامپ با وی ابراز همدردی کردند بعد از ترور فرمانده بزرگ اسلامی حتی بیانیه محکومیت صادر نکردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->