آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟
سرخط خبرها

واکنش وزیر کار به وضعیت افزایش حقوق کارگران بر اساس نرخ تورم چه بود؟

  • کد خبر: ۲۴۴۳۶۸
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
واکنش وزیر کار به وضعیت افزایش حقوق کارگران بر اساس نرخ تورم چه بود؟
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این پرسش که آیا حقوق و دستمزد کارگران در دولت سیزدهم بر اساس نرخ تورم تعیین شده است؟ گفت: در طول تاریخ سابقه نداشته به اندازه دولت شهید رئیسی نسبت به حقوق کارگران اهتمام شده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی در پاسخ به این پرسش که آیا حقوق و دستمزد کارگران در دولت سیزدهم بر اساس نرخ تورم تعیین شده است؟ گفت: در طول تاریخ سابقه نداشته هم از نظر درصد هم ریال به اندازه دولت شهید رئیسی نسبت به حقوق کارگران اهتمام شده باشد.

وی در نشستی خبری با بیان مطلب فوق، ادامه داد: در سه سال فعالیت دولت سیزدهم، در سال اول دولت حقوق‌ها ۵۷ درصد، سال دوم ۲۷ درصد و امسال هم حدود ۳۷ درصد اضافه شد و لذا اگر متوسط نرخ تورم را هم برای این سه سال ۴۰ درصد حساب کنیم، ۱۲۰ درصد می‌شود لذا ما برابر با تورم افزایش حقوق داشتیم.

وی افزود: البته اگر سوال شود که این میزان افزایش حقوق کافیست؟ پاسخ «خیر» است. اما اینکه گفته می‌شود برخی دولت‌ها با کارگران یا با کارفرمایان هستند، باید گفت که دولت هم دولت معلم است هم دولت کارمند، کارگر و کارفرما و کسبه است و بنابراین باید به عدالت تصمیم بگیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: دولت باید همه توجهش مدیریت و مهار تورم باشد در غیر این صورت افزایش‌ها مقطعی اثر می‌گذارد و با گذر زمان هر افزایشی بی ثمر می‌شود.

مرتضوی افزود: در دولت سیزدهم علاوه بر اینکه متوسط سالانه افزایش حقوق‌ها در سه سالی که تصمیم گرفتیم تقریبا بالاتر از نرخ تورم بوده است، یک عقب ماندگی تاریخی وجود داشت که سال ۱۴۰۱ به لحاظ عقب افتادگی سال‌های قبل تصمیم به افزایش ۵۷ درصدی گرفته شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی متذکر شد: در هفته کارگر محضر مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان فرمودند تقریبا نصف جامعه ایرانی جامعه کارگری است و اگر حال کارگر خوب باشد، حال نیمی از جامعه خوب است و بعد اشاره کردند راهش این است که کارگاه تعطیل نشود یعنی ایجاد کار و اشتغال شود.

مرتضوی گفت: در دولت شهید رئیسی نزدیک به ۱۰ هزار بنگاه نیمه فعال و راکد به چرخه تولید برگشت لذا باید تلاش کنیم تا بتوانیم تورم را به درستی مدیریت و مهار کنیم. همچنین در دولت سیزدهم به روایت تمام مراکز صاحب صلاحیت مانند مرکز آمار، بانک مرکزی و حتی بانک جهانی در ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری رکورد تاریخی زده شد؛ به طوری که در بهار امسال نرخ بیکاری در ایران به کانال ۷.۷ رسید و البته بر اساس گزارش بانک جهانی هم ۷.۶ درصد بوده است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->