تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید!
سرخط خبرها

افزایش سطح همکاری های فرماندهی کل انتظامی کشور و پلیس عراق در آستانه اربعین حسینی

  • کد خبر: ۲۴۴۶۷۵
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
افزایش سطح همکاری های فرماندهی کل انتظامی کشور و پلیس عراق در آستانه اربعین حسینی
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: روابط انتظامی جمهوری اسلامی ایران با طرف عراقی برای تامین امنیت و کیفیت سفر اربعین بسیار مثبت و همسو است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار احمدرضا رادان درباره همکاری مجموعه انتظامی عراق با ایران برای تسهیل و امنیت سفر اربعین، اظهار داشت: خوشبختانه پیش از آغاز موسم اربعین، دیدارهای مستمری با وزیر کشور عراق و جلسات مکرری با مجموعه پلیس عراق داشتیم.

وی با بیان اینکه همکاری پلیس عراق با پلیس جمهوری اسلامی در بالاترین سطح قرار دارد، افزود: هر زمان از برادران عراقی ملاقات و کاری خواستیم، مشتاقانه ورود کردند و در مقابل نیز ما هم همکاری مستمری با آنها داریم.

فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: کاهش ماندگاری در مرزها، امنیت مسیر سفر به خصوص در عراق، سهولت در رفت و برگشت زائران همچنین سفر در سایه امنیت کامل، همگی نتیجه همکاری و همراهی پلیس دو کشور است.

به گفته سردار رادان، این ارتباط از برکات اربعین و اباعبدالحسین (ع) است که خوشبختانه با وجود تمامی سنگ‌اندازی‌ها و توطئه دشمنان دو کشور، بسیار به یکدیگر نزدیک و همسو هستند.

 اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) امسال با پیک مسافرت فصلی تابستانه همزمان است که مدیریت به مراتب سخت‌تر است و پیش بینی حدود پنج میلیون سفر زیارتی به عتبات عالیات در کنار چندین میلیون مسافرت تابستانه پیش از بازگشایی مدارس، می‌تواند بار ترافیکی جاده‌های کشور را به طور محسوسی افزایش دهد.

بر همین اساس و طبق جدول زمانبندی، پلیس راهور به همراه دستگاه‌های دخیل در خدمات اربعین حسینی همچون اورژانس، هلال احمر، شرکت‌های خدمات خودرویی و سازمان حج و زیارت و دیگر دستگاه‌های متولی، از روز سه‌شنبه ۱۶ مرداد به طور متمرکز و در پوشش گسترده در طرح ترافیک اربعین حاضر خواهند بود.

براساس گزارش رئیس پلیس راهور، امسال در طرح ترافیکی اربعین بیش از ۸۰ هزار نفر در قالب دستگاه‌های مختلف و ۱۲ هزار نیروی پلیس به شکل شبانه‌روزی در مسیر مرزهای ۶ گانه در این ایام خدمت‌رسانی خواهند کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->