درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی مدیریت اقامت و خروج زائران خارجی مشهد، در دستور کار ستاد شرایط اضطراری خراسان رضوی با کمک بسیج ناحیه یک عمار مشهد اجیرشدگان یک زن برای انتقام‌گیری دستگیر شدند پیگیری شهرآرا برای آزمون‌های لغو شده | خانواده‌ها نگران برگزاری آزمون‌ها نباشند مراقب چشم‌ها در برابر موج انفجار باشید داروخانه‌ها طبق روال معمول در حال ارائه خدمات به مردم هستند تأکید مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌ زیست تهران بر حفظ منابع حیاتی اطلاعیه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درباره نحوه برگزاری امتحانات (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دستور به دادستان‌های کشور برای برخورد شدید و عبرت‌آموز با جاسوسان رژیم صهیونیستی شهادت ۳ تن از همکاران شاغل و بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی در حملات رژیم صهیونیستی وام ۵۰ میلیون تومانی به حساب ۲ هزار و ۲۹۰ بازنشسته خراسانی واریز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مهمان‌نوازی مشهدی‌ها در روز‌های سخت اهمیت ورزش زیاد در جوانی برای کنترل فشار خون در میانسالی وضعیت ذخیره دارویی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطلوب است بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان غذا و دارو به شایعه کمبود دارو‌های پیوند عضو بیمار مرگ مغزی ساکن تربت‌جام جان ۴ نفر را نجات داد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی سه نفتکش در دریای عمان + عکس مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی خرید بیش از  نیاز، در  نظم عمومی اختلال ایجاد می‌کند | هیجان  ممنوع
سرخط خبرها
فرمانده ناجا:

با شایعات کرونایی در فضای مجازی برخورد خواهیم کرد

  • کد خبر: ۲۴۴۶۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
با شایعات کرونایی در فضای مجازی برخورد خواهیم کرد
فرمانده نیروی انتظامی گفت: برخورد با محتکران و شایعه‌سازان در فضای مجازی از مهمترین اقدامات ناجا در مقابله با شیوع کرونا در کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردارحسین اشتری در بیست و چهارمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، روسا و مدیران ناجا ضمن درود بر ارواح پاک و مطهر شهدای اسلام و دفاع مقدس شهدای مدافع حرم به ویژه سردار رشید اسلام "حاج قاسم سلیمانی" و درود بر روح بلند و ملکوتی امام خمینی (ره) و آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت برای مقام معظم رهبری  به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و گفت: تحلیل عملکرد نیروی انتظامی در سال ۹۸، تبیین اولویت های سال ۹۹ و تحلیل و بررسی تهدیدات و فرصت ها از اهداف برگزاری این همایش است.

وی با تاکید بر این‌که کلیه ماموریت‌های نیروی انتظامی بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی می شود، ادامه داد: اکنون کشور درگیر ویروس منحوس کرونا است و نیروی انتظامی با آمادگی کامل و ظرفیت‌های ارزشمند و همکارانی پویا آماده هرگونه اقدامات لازم برای رفع این ویروس از کشور است که تاکنون نیز در انجام ماموریت‌های خود در این رابطه عملکرد موثری داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی به ماموریت های ناجا در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: ما در تمامی ایام (۲۲ بهمن، تاسوعا و عاشورا، اربعین حسینی، انتخابات و ... ) به مردم خدمت‌رسانی کرده و نیروی انتظامی در تمامی ماموریت‌های محوله طی سال گذشته خوش درخشیده است.

این مقام عالی انتظامی همچنین عنوان کرد: طی سال گذشته جامعه با حوادث غیرمترقبه ای همچون وقوع سیل، روبه رو بوده استن که بحمداله نیروی انتظامی در انجام این ماموریت‌ها نیز توانست خدمات ارزنده‌ای به مردم ارائه دهد؛ در این رابطه مقام معظم رهبری نیز فرمودند: نیروی انتظامی در واقعه سیل و انجام ماموریت های خود، خوش درخشید.

سردار اشتری در ادامه به شیوع ویروس کرونا در کشور و اقدامات نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: برخورد با محتکران و شایعه‌سازان در فضای مجازی، کنترل ورودی‌ها وخروجی‌های شهرها، پذیرش بیماران در بیمارستان‌های ناجا، ضدعفونی کردن معابر و ... از جمله اقدامات اساسی نیروی انتظامی در این دوران بوده است.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: نیروی انتظامی در تمامی حوزه‌ها رشد قابل رضایتی داشته است اما باید تلاش شود تا به پلیس تراز مدنظر مقام معظم رهبری برسیم.

فرمانده نیروی انتظامی در پایان از حمایت ها و پشتیبانی‌های سرلشکر پاسدار "محمدباقری" رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تشکر و قدردانی کرد.

بیست و چهارمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، روسا و مدیران ناجا امروز (۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹) از طریق ویدئو کنفرانس و همزمان در ۱۰۴ نقطه از کشور در حال برگزاری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->