قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال بالاتر ویدئو | کاهش میلیونی قبض آب با تعویض یک واشر نرخ دلار در بازار آزاد مشهد رشد کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد افزایشی آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) دست دلالان از بازار مرغ خراسان رضوی کوتاه شد زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد قطع برق برخی از صنایع غذایی با وجود مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد بررسی وضعیت بلیت هواپیما و قطار تهران به مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | ثبات قیمت سیب‌زمینی و رشد قیمت پیاز مشترکان پرمصرف برق محدود می‌شوند | قبوض برق در چه صورتی نجومی شناخته می‌شود؟ فروش محصولات مدیران خودرو از امروز (۲۷ مردادماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات آیا تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ + فیلم کاهش ۳۰ درصدی تقاضا در بازار طلا از ابتدای سال تاکنون | با پایان ماه صفر، قیمت طلا افزایش می‌یابد؟ شورای رقابت: نظارت سازمان حمایت جایگزین قیمت‌گذاری دستوری خودرو شد جولان محتکران و دلالان در بازار مسکن ایران درآمد خانوار‌های ایرانی در سال ۱۴۰۳ از هزینه‌ها جاماند ارزش سهام عدالت امروز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای فردا (دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) «خانه ملک» در مشهد تبدیل به «مرکز جذب سرمایه‌های خارجی» خواهد شد قیمت انواع میوه در میادین تره بار اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) کف کاذب مناسب فضا‌های پرتردد؛ چگونه بهترین سرمایه‌گذاری را انجام دهیم؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب هایما ۸S بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دنا پلاس افت کرد ویدئو| وام ۶۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان قبلی هم تعلق می‌گیرد افزایش ۳۰ درصد تولید و توزیع گوشت در خراسان رضوی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت گوشت و مرغ در روز‌های پایانی ماه صفر در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول فرایند ثبت وصدور تمامی مجوز‌های صادره توسط بانک مرکزی الکترونیکی شد راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع
سرخط خبرها

برخورد قاطع تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی با متخلفان بازار در دهه پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۲۴۵۱۴۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
برخورد قاطع تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی با متخلفان بازار در دهه پایانی ماه صفر
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی از آغاز طرح نظارتی ویژه ایام اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمرتضی مدنی در این باره گفت: با توجه به پیش‌روبودن ایام اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر، طرح نظارتی ویژه این ایام در سطح استان خراسان‌رضوی آغاز شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی افزود: در راستای افزایش تقاضا برای برپایی هیئت‌های مذهبی و ادای نذورات و خیرات در ایام اربعین حسینی و سوگواری سید و سالار شهیدان اباعبدالله‌الحسین(ع)، همچون سنوات گذشته طرح نظارتی ویژه ایام اربعین و ایام پایانی ماه صفر از تاریخ ۱۷ مردادماه الی ۱۴ شهریورماه برگزار خواهد شد.

مدنی خاطرنشان کرد: این طرح با هدف کنترل بازار با رویکرد پیشگیری از وقوع تخلفات و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، با جلوگیری از افزایش خود‌سرانه قیمت برخی کالا‌های اساسی و خوراکی و همچنین نظارت بر پایانه‌های مسافربری اعم از هوایی، جاده‌ای و ریلی، دفاتر خدمات مسافربری، مراکز فروش بلیت، واحد‌های صنفی، خدماتی و رستوران‌ها، مراکز رفاهی، اقامتی، بهداشتی و درمانی، پارکینگ‌ها، تعمیرگاه‌ها و سایر پایگاه‌های خدماتی در مسیر تردد کاروان‌های زیارتی در دستورکار تعزیرات حکومتی و سایر ارگان‌های نظارتی قرار گرفت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی افزود: از زمان آغاز طرح نظارت  پایگاه‌هایی در اطراف حرم مطهر رضوی ایجاد خواهد شد که قاضی تعزیرات در محل حضور پیدا خواهد کرد.

وی افزود: رسیدگی‌ها خارج از نوبت و با سرعت بیشتری در این ایام انجام می‌شود و گزارشات مردمی باید خارج از تشریفات و در اسرع وقت انجام شود و همچنین در مواردی که اصرار و تکرار تخلف باشد، برخورد‌ها جدی‌تر و قاطع‌تر خواهد بود و پلمب، نصب پارچه و جریمه‌هایی با بازدارندگی زیاد خواهیم داشت.  

مدنی ادامه داد: تعزیرات حکومتی استان در اجرای این طرح‌ها با راه اندازی اکیپ‌های گشت مشترک با هماهنگی سایر دستگاه‌های نظارتی و با بازرسی‌های میدانی از اصناف برخورد احتمالی با تخلفات به ویژه گرانفروشی و احتکار را در محل اجرا خواهد نمود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در پایان گفت: همشهریان محترم می‌توانند در هر لحظه از شبانه روز با استفاده از سامانه اینترنتی https://tazirat۱۳۵.ir و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ شکایات و گزارش‌های خود را ثبت نمایند تا پس از  بررسی نتایج به اطلاع آنان برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->