آغاز واریز مرحله سوم واریز یارانه مادران باردار (۳۱ تیر ۱۴۰۴) جان‌باختن یک زن جوان در آتش‌سوزی ساختمان ۵ طبقه در تهران (۳۱ تیر ۱۴۰۴) سقط یک میلیون جنین در یک سال! تعداد مصدومان آتش‌سوزی مجتمع ونوس انزلی به ۴۶ نفر رسید (۳۱ تیر ۱۴۰۴) محاکمه عاملان قتل گدای میلیاردر طلبکار ۲۰۰ میلیون تومانی به ربودن مرد بدهکار متهم شد سکته مغزی دومین علت مرگ در ایران است ۳ میلیون بیمار نادر در حسرت اجرای سند ملی بیماری‌های نادر قتل به خاطر اختلاف ۳۰میلیارد تومانی با اجیر کردن قاتل ۲۰میلیونی ! قتل باجناق سابق به دست داماد خشمگین در ساری راز اجزای حیوانات کمیاب در جادوی فالگیر‌های اینستاگرامی چیست؟ خنثی سازی مهمات بجامانده در مسیر آزادراه قم تهران (۳۱ تیر ۱۴۰۴) درباره ابعاد مختلف صله رحم که باعث تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی می‌شود | پیوند‌های پربرکت کشف ۷۰ کیلو شیشه در بزرگراه آزادگان تهران تعطیلی منطقه آزاد انزلی در پی آتش سوزی تا اطلاع ثانوی چه‌کار کنیم آب از آب تکان نخورد؟ تخصیص اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای مرمت مسجد جامع گلپایگان برنامه‌ریزی جدید برای پرواز‌های اربعین؛ آغاز فروش بلیت به‌صورت پلکانی مردم از حمل دارو‌های غیر ضروری در اربعین خودداری کنند تماس طولانی با تلفن همراه سلامت مردان را به خطر می‌اندازد آیا افراد دیابتی می‌توانند بدون محدودیت میوه مصرف کنند؟  هشدار! چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) از «آفتاب» دوری کنید انقلاب دیجیتال در آموزش‌وپرورش | خراسان رضوی پایلوت آموزش هوش مصنوعی می‌شود جنگ ۱۲ روزه اثر بلندمدتی بر محیط زیست گذاشت؟ خداحافظی با مدارس سنگی در کلات خراسان رضوی | نهضت نوسازی با مشارکت بنیاد علوی شتاب گرفت کشف پهپاد متجاوز انتحاری جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط مرزبانان بوشهر (۳۱ تیر ۱۴۰۴) قوچان، خنک‌ترین شهر کشور در بامداد ۳۱ تیر ۱۴۰۴ | ثبت دمای ۱۹ درجه برای مشهد درگیری مرگبار در پارک بر سر ۳ دختر
سرخط خبرها

۲۱ آرایشگاه زنانه غیرمجاز و زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۶۰۰۲
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰
۲۱ آرایشگاه زنانه غیرمجاز و زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳)
مدیر بازرسی نظارت اصناف خراسان رضوی از پلمب ۲۱ آرایشگاه غیر مجاز از ابتدای سال جاری تا کنون در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن صیادی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر اکثر بانوان و علی الخصوص دختران جوان به زیبایی رو آورده اند، اظهار کرد: در این میان برخی افراد سودجو و فرصت طلب با مداخله در امور پزشکی در قالب دایر نمودن سالن‌های بدون مجوز و زیرزمینی زیبایی یا در پوشش آرایشگاه‌های زنانه به صورت غیرمجاز جذب مشتری می‌نمایند.

وی افزود: این افراد از طریق فضای مجازی و با هویت‌های جعلی در امور درمانی مداخله می‌کنند که برای سلامت جامعه مخاطره جدی به شمار می‌رود. آنها بدون داشتن مدرک و تخصص لازم در حوزه پزشکی حتی نسبت به نصب دستگاه‌های پیشرفته و لیرز مبادرت نموده و به امور مربوط به پزشکی می‌پردازند.

مدیر بازرسی نظارت اصناف خراسان رضوی تصریح کرد: بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که طی چند سال گذشته تعداد زیادی انواع دستگاه‌های لیزر، لاغری و ... وارد مشهد شده است که تعداد اندکی از آنها در مطب پزشکان و مراکز درمانی و زیبایی دارای مجوز، فعال هستند و بیشتر آنها در سالن‌های زیرزمینی و غیرمجاز یا آرایشگاه‌ها به کار گرفته شده‌اند.

صیادی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون تعداد ۶۷۵۸ مورد بازرسی در این حوزه صورت پذیرفته، اظهار کرد: این بازرسی‌ها منجر به تشکیل ۱۵۷ پرونده به ارزش ۱۴ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال و ارجاع به تعزیرات حکومتی گردیده است.

وی تاکید کرد: ۲۱ واحد صنفی غیرمجاز نیز در این راستا پلمب گردیده است که عمده تخلفات این واحد‌های صنفی عدم رعایت قوانین نظام صنفی (دخالت در امور پزشکی) و نیز گرانفروشی و نصب نرخنامه مصوب بوده است.

مدیر بازرسی نظارت اصناف خراسان رضوی گفت: از متقاضیان امور زیبایی که اکثر آنان بانوان هستند، درخواست می‌گردد برای پیشگیری از خطراتی که سلامتی آنان را تهدید می‌کند فقط به کلینیک‌های دارای مجوز از دستگاه‌های ذیربط مراجعه نمایند.
وی خاطرنشان کرد: آرایشگران فقط ملزم به اصلاح و آرایش در صورت داشتن مدارک لازم و امکانات با رعایت ملاحظات بهداشتی هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->