آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی
سرخط خبرها

قیمت بلیت دریایی اربعین اعلام شد

  • کد خبر: ۲۴۵۲۵۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
قیمت بلیت دریایی اربعین اعلام شد
مدیرکل بنادر و دریانوردی بندر خرمشهر گفت: قیمت بلیت یکطرفه این مسیر ۳۵۰ هزار تومان تعیین شده و فروش به صورت یک طرفه و حضوری است و هر چند فروش اینترنتی فعلا فعال نیست، اما امکان فروش اینترنتی جزو برنامه‌های سازمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی عسکری درباره جزییات تردد دریایی زائران حسینی در ایام اربعین اظهار داشت: خط دریایی بندر خرمشهر به بصره در ایام اربعین فعال است و فعلا یک فروند شناور مسافری کاتاماران زائران را جابه‌جا می‌کند و اگر تقاضا افزایش پیدا کند، ظرفیت شناور را افزایش می‌دهیم. 

وی درباره مدت زمان سیر از بندر خرمشهر تا بندر بصره ادامه داد: مدت مان تردد دریایی از خرمشهر تا بصره یک ساعت و ۱۵ دقیقه تا یک و ساعت و ۳۰ دقیقه است و مدت زمان به سرعت شناور بستگی دارد و زائران از بندر بصره تا نجف یا کربلا را باید از حمل و نقل جاده‌ای عراق استفاده کنند که تردد زمینی تا نجف ۵ ساعت و از نجف تا کربلا هم ۴۵ دقیقه زمان می‌برد.

تخصیص سوخت یارانه‌ای به شناور‌های مسافری براساس پیمایش

مدیرکل بنادر و دریانوردی بندر خرمشهر افزود: بخش خصوصی هماهنگی لازم شده برای انتقال زائران از بندر بصره تا نجف و کربلا انجام و بندر بصره مجاورت مرکز شهر واقع شده و مشکلی برای تردد زائران وجود ندارد.

عسکری گفت: در حال حاضر، یک فروند شناور مسافری کاتاماران با ظرفیت ۳۲۰ نفر روزانه در این خط دریایی فعال است، اما حداکثر مسافرگیری را ۲۵۰ نفر اعلام کرده‌ایم و اگر استقبال افزایش پیدا کند، ظرفیت جابه‌جایی دریایی را هم افزایش می‌دهیم.

وی درباره قیمت بلیت این مسیر اظهار داشت: قیمت بلیت یکطرفه این مسیر ۳۵۰ هزار تومان تعیین شده است و فروش به صورت یک طرفه و حضوری است و هر چند فروش اینترنتی فعلا فعال نیست، اما امکان فروش اینترنتی جزو برنامه‌های سازمان است. هم در آبادان و هم خرمشهر به صورت حضوری امکان خرید بلیت وجود دارد و همچنین در پایانه مسافربری هم بلیت فروشی انجام می‌شود. 

مدیرکل بنادر و دریانوردی بندر خرمشهر ادامه داد: اولین سفر ساعت ۸ صبح امروز پنجشنبه انجام می‌شود و برگشت آن از بصره هم ساعت ۱۶ بصره خواهد بود.

عسکری از استمرار فعالیت این خط دریایی خبر داد و گفت: تردد در این خط استمرار پیدا می‌کند البته سال‌های خیلی دور این خط دریایی در مقطعی برپا بود و با توجه به استقبال‌ها به ویژه استقبال عراقی‌ها این خط بعد از اربعین هم فعال خواهم بود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->