شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان ۱۴۰۳ در کشور سخنگوی صنعت آب کشور: مشکل آب تهران با تأمین ۵۰ همت، طی سال ۱۴۰۴ حل می‌شود قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) حداقل حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه (۲۱ اسفند) نهایی می‌شود از ابتدای سال آبی، حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۴۳ درصد است (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صدور بیش از ۸۳ هزار مجوز کسب‌وکار برای استان خراسان رضوی طی ۱۱ ماه رشد ۳.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا وارد کانال ۶.۸ میلیون تومان شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی سازمان املاک کشور: مستندات ملکی خود را هرچه زودتر در سامانه ثبت بارگذاری کنید جدول قیمت بلیت اتوبوس برای مقاصد خارجی در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش دوباره قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۲ هزار تومانی شد خالی فروشی در پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین | یک کیلو طلا بخر؛ ۱۰ گرم بفروش نرخ انواع شیرینی در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد استاندار خراسان رضوی: نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی است دولت بسته حمایت از صنایع بورسی را ابلاغ کرد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) مهلت دارند نرخ خرما در مشهد، از ابتدای ماه رمضان تغییری کرده است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) رکورد تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌های خراسان رضوی شکسته شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان تکذیب شد شرط واگذاری زمین نهضت ملی به مردم اعلام شد شرط کاهش نرخ ارز آزاد چیست؟ ۱۳۰۰ تن گوشت گوساله گرم تنظیم‌بازار در مشهد و خراسان رضوی توزیع شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) لنت ترمز خودرو ۴۵ درصد گران شد + جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن برقی تهران- مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تکمیل بیش‌از ۲ میلیون پروژه ملی مسکن، در انتظار ابلاغ وام ۸۰۰ میلیون تومانی

  • کد خبر: ۲۴۵۲۷۷
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
تکمیل بیش‌از ۲ میلیون پروژه ملی مسکن، در انتظار ابلاغ وام ۸۰۰ میلیون تومانی
با وجود آنکه از دو ماه پیش، افزایش تسهیلات ساخت مسکن در شورای عالی مسکن به تصویب رسیده و به ۸۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است، هنوز از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده و در این بین، تسهیلاتی به سازندگان پرداخت نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که از زمان اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن، روند پرداخت تسهیلات ساخت مسکن از سوی بانک‌ها در دستور‌کار قرار گرفته است، از همان ابتدا همکاری بانک‌ها با مشکلات و کوتاهی‌های زیادی همراه بوده است.

حال با وجود آنکه از دو ماه پیش افزایش تسهیلات ساخت مسکن در شورای عالی مسکن به تصویب رسیده و به ۸۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است، هنوز از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده و در این بین، تسهیلاتی به سازندگان پرداخت نمی‌شود.

در همین زمینه، شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس، تأکید کرده است: افزایش تسهیلات ساخت مسکن از جمله قوانین و مقرراتی است که باید از سوی بانک مرکزی ابلاغ شود و تأخیر در پرداخت این تسهیلات باعث ایجاد مشکلات زیاد برای  سازندگان خواهد شد.

وی افزود: در شرایط کنونی باید روند همکاری برای پرداخت تسهیلات بیشتر باشد تا بتوان امیدی پیدا کرد که بازار ساخت و ساز به سمت رونق پیش رود.

او یاد آور شد: در حال حاضر تنها اقدامی که می شود سازندگان را پای کار برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن نگه داشت  همین تسهیلات ساخت و پرداخت آن از سوی بانک‌هاست که باید به مرحله اجرایی و عملیاتی شدن خود برسد.

عضو کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: در شرایط کنونی باید اقدامات قابل توجهی برای تقویت و اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن انجام داد چراکه اگر این پروژه ها با تاخیر به متقاضیان تحویل داده شود باعث کند شدن روند ساخت خواهد شد.

وی افزود: طبق قانون باید بانک ها ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند و اگراین موضوع به مرحله اجرایی نرسد باعث تاخیر در اجرای پروژه‌ها خواهد شد و ما به سمت کندی در روند اجرا پیش خواهیم رفت.

شاکری گفت: مجلس به طور قطع در کوتاهی اجرای این موضوع ورود کرده و پیگیر ابلاغ این تسهیلات خواهد شد چراکه اگر این تسهیلات پرداخت نشود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار پروژه نهضت ملی مسکنی که در حال ساخت و در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی قرار دارد تکمیل نشده و در نتیجه برنامه ریزی که برای تقویت بازار مسکن انجام شده با مشکل روبرو شده و  بازار بهم می ریزد.

او بیان کرد: پرداخت تسهیلات ۸۰۰ میلیون تومانی به تصویب رسیده است و باید این وام از سوی بانک مرکزی ابلاغ شود تا بازار مسکن به سمت رونق و تولید هدایت شود و در نتیجه شاهد آثار مثبت و خوب این تسهیلات در بازار باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->