کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد چه گذشت؟

  • کد خبر: ۲۴۵۸۵۴
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
در جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد چه گذشت؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دومین روز از بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم، به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی امور اقتصاد و دارایی پرداختند که جزییات آن را می‌توانید در این گزارش مرور کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت صبح امروز یکشنبه-۲۸ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت عبدالناصر همتی، وزیر پیشنهادی امور اقتصاد و دارایی پرداختند.

در ابتدای این جلسه، فاطمه مقصودی نظر کمیسیون اقتصادی درباره عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی را قرائت کرد و از موافقت این کمیسیون با برنامه‌های وزیر پیشنهادی اقتصاد خبر داد.

لازم به ذکر است که رای گیری برای وزرای پیشنهادی بعد از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی در مجلس انجام می‌شود که احتمالا چهارشنبه ۳۱ مرداد خواهد بود.

اختیارات ویژه همتی چالش‌هایی برای کشور ایجاد کرد

مخالف | حسین صمصامی (نماینده مردم تهران در مجلس)

آقای همتی با فاصله زمانی کوتاه به عنوان رئیس کل بانک مرکزی از دریافت اختیارات ویژه از سران قوا جهت ساماندهی بازار ارز و اصلاحات بانکی خبر دادند.

این اختیارات خاص و ویژه در سال‌های ۹۸ و ۹۹ تمدید شد اما ماحصل آن چالش‌های مضاعفی برای کشور ایجاد کرد.

در حوزه بانکی ورود به موضوع بانک آینده و بانک‌های نظامی در  پانک سپه را  که می‌توان از مهمترین اقدامات بانک مرکزی  برشمرد.

در خصوص بانک آینده اقدامات نامتعارف و ریشه  دواندن فساد در این بانک از بانک تات شروع شد و عمده چالش‌های آن سوءاستفاده سهامداران کلان از منابع عمومی و احداث پروژه‌های خصوصی بود.

اینجا ببینید:

 

حسینی: همتی تخصص لازم در وزارت اقتصاد را دارد

موافق | سید شمس‌الدین حسینی (نماینده مردم تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس)
 
آقای همتی آدم حرفه‌ای هستند. کسی که رئیس کل بیمه مرکزی بوده است. مدیرعامل بانک در سال‌های متعددی بوده است و انسان مجربی است.

به لحاظ سوابق علمی و تجربی در کمیسیون به این جمع‌بندی رسیدیم که آقای همتی از تخصص و تجربه لازم برخودار هستند.

یکی از مسائل و مشکلاتی سبب شده این وضعیت را داشته باشیم این است که به تجربه بی‌تفاوت بوده‌ایم.

وزارت‌خانه جای آزمایش و خطا نیست.ما با توجه به شرایط اقتصاد کشور نمی‌توانیم افراد بی‌تجربه را در این وزارتخانه‌ حساس بگماریم.

 
:اینجا ببینید
 

زنگنه: همتی اعتقادی به انضباط‌بخشی نظام بانکی ندارند

مخالف | محسن زنگنه (نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه) 
 
تورم در سال ۹۶ حدود ۹ درصد، در سال ۹۷ حدود ۲۰ و در اردیبهشت با ۴۶.۵ تحویل نفر بعد دادند.
 
مسئولیت کنترل تورم بر عهده بانک مرکزی است. اکثر دلایل تورم ما سیاست‌های پولی است و رئیس بانک مرکزی وقت نمی‌تواند از آن شانه خالی کند.
 
مسئله ما سر میزان نقدینگی نیست سر نرخ رشد نقدینگی است، نرخ رشد نقدینگی جناب همتی ۲۰ درصد تحویل گرفتند و ۴۰ درصد نرخ رشد را تحویل دادند. 
 
آقای همتی اعتقادی به انضباط‌بخشی نظام بانک ندارند. خود ایشان در سال ۹۹ بانک ملی را با ۷ هزار و ۴۴۵ میلیارد زیان انباشته تحویل می‌گیرند ۲ سال بعد همین بانک را با ۱۶ هزار و ۹۴۳ میلیارد زیان انباشه تحویل می‌دهند که این دو برابر است.
 
اینجا ببینید:
 
 

همتی واردات واکسن کرونا رو وابسته به قبول اف‌ای‌تی‌اف کردند

مخالف | محمدبیگی
اینجا ببینید:
 

موسوی: کارنامه همتی الگویی از تعهد و ایران دوستی است

موافق | موسوی

فراموش کردید که رئیس کل وقت بانک مرکزی در شرایط کرونا و تحریم ها مسئولیت قبول کردند؟

آقای همتی با تلفیق دانش نظری و تجربه عملی و اگر منصفانه نگاه کنیم در هر مسئولیتی که بر عهده گرفتند منشأ خدمات ارزنده برای کشور بودند.

موقعی که ایشان رئیس کل بانک مرکزی را داشتند کشور ما شدیدترین تحریم‌های اقتصادی را تجربه می‌کرد.

اینجا ببینید:

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->