احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند

  • کد خبر: ۲۴۶۰۶۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند
متخصص داروسازی بالینی و عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد گفت: با توجه به کمبود دارو در عراق، به زائران پیاده اربعین توصیه می‌کنیم که دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سپیده الیاسی اظهار کرد: در این روز‌ها زائران اربعین به سمت عراق عازم هستند و به افراد دارای بیماری مزمن و زمینه‌ای که دارو مصرف می‌‍‌کنند، توصیه می‌شود دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در شرایط آب‌وهوایی فعلی و آلودگی هوا در عراق، استفاده از کلاه با نقاب بلند، کرم ضدآفتاب، اسپری تنفسی و ماسک موردتأکید است و با توجه به آلودگی هوا، توصیه اکیدمان به زائران اربعین این است که در مکان‌های با جمعیت شلوغ‌تر، حتماً از ماسک استفاده نمایند.

عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در زمان پیاده‌روی اربعین بحث مسمومیت‌ها بوده و هست، خاطرنشان کرد: به کسانی که در این سفر حاضر هستند، توصیه می‌کنیم که هر نوع خوردنی و نوشیدنی را مصرف نکنند و نکته مهم دیگر اینکه داروی اوآر‌اس با خود به همراه داشته باشند تا در صورتی که با مشکل اسهال مواجه شدند، آن را مصرف نمایند. اما برای استفاده از سایر دارو‌ها به‌خصوص آنتی‌بیوتیک‌ها توصیه می‌شود که بدون نظر پزشک مصرف نشود و قبل از انجام این کار، به پزشکان ایستگاه‌های سلامت فعال در مناطق مرزی، شهر‌های زیارتی عراق و طول مسیر پیاده‌روی مراجعه نمایند.

الیاسی افزود: با توجه به شلوغی و گرمای عراق توصیه می‌کنیم زمان حضور خود در این کشور را حداکثر ۷ روز لحاظ نمایند تا دچار مشکلات مختلفی همچون گرمازدگی و بیماری‌های ویروسی نشوند.

وی با تأکید بر اینکه سفر اربعین برای بیماران نقص ایمنی مانند سرطانی‌ها، پیوندی‌ها، دیابتی‌های غیرقابل‌کنترل و ریوی‌های شدید توصیه نمی‌شود، گفت: به این گروه‌ها توصیه می‌شود که سفر خود را به بعد از این ایام موکول کنند تا با توجه به شرایط خاصشان دچار مشکل نشوند.

متخصص داروسازی بالینی ادامه داد: همچنین به بیماران هموفیلی و تالاسمی هم توصیه می‌شود در این سفر حاضر نشوند؛ چراکه مشکل این افراد به‌مانند سایر بیماران با همراه‌داشتن دارو‌های مصرفی حل نمی‌شود و با توجه به اینکه این گروه‌ها نیازمند تزریق خون هستند و اینکه امکان حمل و نگهداری خون به‌مانند دارو وجود ندارد و همچنین خون موجود در عراق کم بوده و پاسخگوی آنان نیست، بهتر است که در این سفر حاضر نشوند.

الیاسی بیان کرد: همچنین کسانی هم که داروی یخچالی مصرف می‌کنند بهتر است که در سفر اربعین حاضر نشوند؛ زیرا محل مناسبی برای نگهداری این دارو‌ها وجود ندارد و اگر بروند و دارویشان در جای مناسب نباشد، فاسد و غیرقابل‌استفاده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->