جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد
سرخط خبرها

زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند

  • کد خبر: ۲۴۶۰۶۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند
متخصص داروسازی بالینی و عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد گفت: با توجه به کمبود دارو در عراق، به زائران پیاده اربعین توصیه می‌کنیم که دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سپیده الیاسی اظهار کرد: در این روز‌ها زائران اربعین به سمت عراق عازم هستند و به افراد دارای بیماری مزمن و زمینه‌ای که دارو مصرف می‌‍‌کنند، توصیه می‌شود دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در شرایط آب‌وهوایی فعلی و آلودگی هوا در عراق، استفاده از کلاه با نقاب بلند، کرم ضدآفتاب، اسپری تنفسی و ماسک موردتأکید است و با توجه به آلودگی هوا، توصیه اکیدمان به زائران اربعین این است که در مکان‌های با جمعیت شلوغ‌تر، حتماً از ماسک استفاده نمایند.

عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در زمان پیاده‌روی اربعین بحث مسمومیت‌ها بوده و هست، خاطرنشان کرد: به کسانی که در این سفر حاضر هستند، توصیه می‌کنیم که هر نوع خوردنی و نوشیدنی را مصرف نکنند و نکته مهم دیگر اینکه داروی اوآر‌اس با خود به همراه داشته باشند تا در صورتی که با مشکل اسهال مواجه شدند، آن را مصرف نمایند. اما برای استفاده از سایر دارو‌ها به‌خصوص آنتی‌بیوتیک‌ها توصیه می‌شود که بدون نظر پزشک مصرف نشود و قبل از انجام این کار، به پزشکان ایستگاه‌های سلامت فعال در مناطق مرزی، شهر‌های زیارتی عراق و طول مسیر پیاده‌روی مراجعه نمایند.

الیاسی افزود: با توجه به شلوغی و گرمای عراق توصیه می‌کنیم زمان حضور خود در این کشور را حداکثر ۷ روز لحاظ نمایند تا دچار مشکلات مختلفی همچون گرمازدگی و بیماری‌های ویروسی نشوند.

وی با تأکید بر اینکه سفر اربعین برای بیماران نقص ایمنی مانند سرطانی‌ها، پیوندی‌ها، دیابتی‌های غیرقابل‌کنترل و ریوی‌های شدید توصیه نمی‌شود، گفت: به این گروه‌ها توصیه می‌شود که سفر خود را به بعد از این ایام موکول کنند تا با توجه به شرایط خاصشان دچار مشکل نشوند.

متخصص داروسازی بالینی ادامه داد: همچنین به بیماران هموفیلی و تالاسمی هم توصیه می‌شود در این سفر حاضر نشوند؛ چراکه مشکل این افراد به‌مانند سایر بیماران با همراه‌داشتن دارو‌های مصرفی حل نمی‌شود و با توجه به اینکه این گروه‌ها نیازمند تزریق خون هستند و اینکه امکان حمل و نگهداری خون به‌مانند دارو وجود ندارد و همچنین خون موجود در عراق کم بوده و پاسخگوی آنان نیست، بهتر است که در این سفر حاضر نشوند.

الیاسی بیان کرد: همچنین کسانی هم که داروی یخچالی مصرف می‌کنند بهتر است که در سفر اربعین حاضر نشوند؛ زیرا محل مناسبی برای نگهداری این دارو‌ها وجود ندارد و اگر بروند و دارویشان در جای مناسب نباشد، فاسد و غیرقابل‌استفاده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->