۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

استفاده از هوش مصنوعی برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته در سال تحصیلی آینده

  • کد خبر: ۲۴۶۱۲۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
استفاده از هوش مصنوعی برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته در سال تحصیلی آینده
معاون وزارت آموزش‌وپرورش گفت: سال آینده هوش مصنوعی را برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته آنها در پایه نهم و انتخاب رشته دانشگاه وارد می‌کنیم تا با آگاهی بیشتری این کار را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محمدمهدی پورثانی در خصوص غلبه نمره‌محوری در مدارس و تحت فشار قرار دادن دانش‌آموزان برای کسب نمرات بالا که نتیجه آن به شکل اضطراب، افسردگی و گاهاً تمایل به خودکشی بروز می‌کند، اظهار کرد: در حال حاضر دانش‌آموزان با تهدیدات جدی همچون مشکلات خانوادگی، بحران اجتماعی و آسیب‌های درون مدارس مواجه هستند؛ البته تلاش‌هایی برای کاهش استرس دانش‌آموزان در دوره ابتدایی از جمله ارزشیابی توصیفی انجام شده است.

وی افزود: مدرسه نباید فقط به آموزش علوم متمرکز باشد؛ بلکه نیاز است موقعیت زیست اجتماعی و فرهنگی را برای دانش‌آموزان فراهم کند. تا زمانی که مدرسه به مکانی برای زیست علمی، آموزش دروس و کسب نمره بالا محدود شود دانش‌آموزان با آسیب‌های بسیاری همچون استرس و افسردگی مواجه می‌شوند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آیین‌نامه مهارت‌آموزی که در دولت قبل تصویب شد، اتفاق مهمی است. مدارس باید به سمت آموزش مهارت به دانش‌آموزان حرکت کنند. اردو‌های مادر و دختر و پدر و پسر را برای دانش‌آموزان طراحی کردیم؛ البته تا رسیدن به هدف اصلی که کاستن از سیطره آموزش در مدارس است، فاصله داریم؛ والدین هم باید از مدارس مطالبه کنند تا ملاک کار فقط تمرکز بر نمرات بالا نباشد.

هشدار درباره سلامت روان دانش‌آموزان

پورثانی با بیان اینکه در جلسات مختلف با معاونان آموزشی، شورای عالی آموزش و پرورش و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی هشدار‌هایی را درباره توجه به سلامت روان دانش‌آموزان داشتیم، عنوان کرد: هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیز بسیار مهم است، چون انتخاب رشته نادرست منجر به آسیب‌های روانی و اجتماعی به دانش‌آموزان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سال آینده هوش مصنوعی را برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته آنها در پایه نهم و انتخاب رشته دانشگاه وارد می‌کنیم تا با آگاهی بیشتری این کار را انجام دهند.

غربالگری دانش‌آموزان درباره پرخاشگری و افسردگی

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نتایج به دست آمده از غربالگری دانش‌آموزان گفت: ۵ میلیون و ۲۱۲ هزار دانش‌آموز پایه‌های اول، سوم، پنجم، هفتم، هشتم و دهم در این غربالگری شرکت کردند و در هشت خرده‌مقیاس که بیشتر با آن مواجه هستند، بررسی شدند. این مقیاس‌ها شامل رفتار تکانشی و پرخاشگری، اضطراب، افسردگی، رفتار‌های خودآسیب رسان، نقص در مهارت برای انجام تکالیف درسی، نقص در خودگردانی و خودفرمانی، سوءرفتار با کودک و نوجوان است.

پورثانی ادامه داد: اکنون در مرحله مصاحبه تشخیصی قرار داریم، چون فرم غربالگری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی توسط معلم و در دوره متوسطه اول توسط دانش‌آموز تکمیل شد و ممکن است با تکمیل فرم اعلام شود، دانش‌آموزی افسرده است، اما در مرحله مصاحبه تشخیصی متوجه شویم که اشتباه بوده است. مرحله مصاحبه تشخیصی به مدت دو ماه زمان می‌برد پس از آن نتایج حاصل را با غربالگری تطبیق می‌دهیم و نتیجه به دست آمده در این مرحله قابل اعتماد است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->