رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

عضو کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد: تمهیدات شهرداری مشهد برای دهه پایانی صفر منظم‌تر از سال‎های گذشته است

  • کد خبر: ۲۴۶۳۸۵
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹
عضو کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد: تمهیدات شهرداری مشهد برای دهه پایانی صفر منظم‌تر از سال‎های گذشته است
عضو کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امسال (۱۴۰۳) کاری که در حوزه خدمات شهری برای دهه پایانی صفر انجام شده، بسیار خوب بوده و نسبت به همه سال‌ها دقیق‌‎تر و منظم‌تر است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حسن کریمدادی در گفتگو با شهرآرانیوز؛ در خصوص تمهیدات شهرداری مشهد برای دهه پایانی صفر ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله‌الحسین(ع) و اربعین حسینی اظهار کرد: ما در دهه پایانی صفر میزبان زائران بسیاری از کل کشور و حتی کشور‌های عرب و شیعه‌نشین حوزه خلیج‌فارس و همسایه عزیزمان هستیم.

وی بیان کرد: شهرداری مشهد هرساله برای استقبال از زائران در این ایام تمهیدات جدی در همه زمینه‌ها اعم از اسکان، نظافت شهری، فضای‌سبز شهری، سرویس‌های بهداشتی و سایر مواردی که به حوزه تنظیف شهری مربوط می‌شود، اتخاذ می‌کند.

کریمدادی افزود: در گزارشی که در کمیسیون توسط شهرداری ارائه شد، بیان کردند که تمهیدات لازم را اتخاذ کردند، تمام اقدامات کنترل شده و در جلسه بحث شد. معاونت خدمات شهری شهرداری همه موارد اعم از پارک‌ها، اماکن، خیابان‌ها، حسینیه‌ها و مکان‌هایی را که قرار است در آن‌ها خدمات‌رسانی کنند، با کیفیت خوب در برنامه‌های خود قرار داده بود.

عضو کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه قطعاً سال گذشته ایراداتی داشتیم که تمام آن‌ها رفع شده است، عنوان کرد: برای تنظیف شهری از مناطق دیگر به عنوان معین استفاده شده است. در مسیر‌های ورودی به شعاع ۱۰ کیلومتر نظافت انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: در ورودی‌های شهر از سمت نیشابور، سرخس، کلات، چناران، جاده قدیم قوچان و جاده جدید قوچان و همچنین سطح شهر، موکب‌هایی تعبیه شده است. بازار‌های میوه و تره‌بار را در حریم مضجع امام‌رضا(ع) و نیز نانوایی سیار را پیش‌بینی کردیم. برای رفع نیازهای زائران برنامه‌ریزی شده است که در این ایام انجام خواهد شد.

کریمدادی خاطرنشان کرد: کاری که در حوزه خدمات شهری انجام شده، بسیار خوب بوده و نسبت به همه سال‌ها دقیق‌‎تر و منظم‌تر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->