انفجار در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انحراف یک دستگاه مینی‌بوس در آبادان، ۲۴ مصدوم بر جای گذاشت با خوردن این سبزیجات، وزنتان را به طور سالم کاهش دهید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما پول‌های کشور را صرف ناکارآمدی خودمان می‌کنیم احتمال تلف شدن فک‌های خزری به علت ویروس | به لاشه‌ها دست نزنید مراقبت ساده می‌تواند از کم‌شنوایی کودکان پیشگیری کند خوراکی‌های سالمی که باعث سنگ کلیه می‌شوند! باند کلاهبرداری خودرو با ۲۰ شاکی منهدم شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کلاهبرداری ۵۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش ماشین کمبود ۳ هزار و ۲۰۰ محیط‌بان در کشور جزئیات جدید از علت مرگ نوجوان ۱۴ ساله در مدرسه | دانش‌آموز صبح روز حادثه تنبیه شده بود ۲ توله خرس بر اثر برخورد با قطار در مرودشت تلف شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کاهش دما به ۵ درجه در مناطق سردسیر وزیر میراث فرهنگی: تکمیل ۲۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور منتظر سرمایه‌گذاری است همه خوراکی‌های بوفه مدارس موردتأیید دانشگاه علوم پزشکی هستند ۸ توصیه کلیدی برای ارتقای سلامت جسم و روان سالمندان نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + مهلت ثبت‌نام حکمت کارت مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلا تمدید شد + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) آتش‌نشانی مشهد نهادی پیشرو و فعال است | دستگاه قضایی از نظرات کارشناسی آتش‌نشانی، برای جلوگیری از بروز خطر بهره می‌برد توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا در پاییز چرا گاهی شکم باد می‌کند؟ | نفخ شکم، نشانه‌ بیماری یا تغذیه نادرست؟ چرا استرس و اضطراب وزن ما را افزایش می‌دهد؟ اطلاعیه جدید تأمین‌اجتماعی برای مستمری‌بگیران و بازنشستگان (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) «سیگار» شایع‌ترین عامل بیماری‌های ریوی و سرطان ریه اجرای طرح‌های ملی موفق مدیریت مصرف آب در مشهد | انتقال پساب به غرب شهر راه نجات دشت مشهد مشکلات بیمه تکمیلی و درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان از اصلی‌ترین دغدغه‌هاست هر نخبه، یک سنگر در دفاع از ایران «پرواز  اندیشه ها» به  جای «فرار مغزها» چالش های جذب استعدادهای برتر در  دستگاه های اجرایی | شایسته‌سالاری با توان نخبگان
سرخط خبرها
نایب رئیس کمیسیون بهداشت:

تولید ۹۷ درصد داروی مورد نیاز در داخل کشور

  • کد خبر: ۲۴۶۵
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳
تولید ۹۷ درصد داروی مورد نیاز در داخل کشور
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۷ درصد از دارو‌های مورد نیاز کشور اکنون در داخل تولید می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از ایرنا، محمدحسین قربانی عصر چهارشنبه در نشست ۱۱ نفر از اعضا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خلیل آباد به منظور بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان این خطه، افزود: رقم منابع تأمین دارو برای کشور حدود ۱.۴ میلیارد دلار است و بر اساس گزارش سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت مشکلی برای تأمین دارو‌های مورد نیاز وجود ندارد.

وی به احصاء کمبود‌های مربوط به دارو‌های خارجی اشاره و بیان کرد: این در حالی است که مشابه این دارو‌ها در داخل کشور وجود دارد و بیمارانی که می‌بایست الزاماً داروی خارجی مصرف کنند با کمبود‌هایی مواجهند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مبنای سیاست اقتصاد مقاومتی این است که اگر بتوان کالایی را به خصوص دارو، با همان استاندارد، کیفیت و ظرفیت تولید نمود باید از تولید داخلی استفاده شود و کمتر به سمت تولید خارجی و واردات رفت.

وی در ادامه به بازنگری "طرح قانون خدمت پزشکان" در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز اشاره و بیان کرد: با بازنگری این قانون که طرح آن در آینده نزدیک به صحن علنی مجلس می‌رود، یکی از مشکلات عمده تخصصی بهداشت و درمان برطرف و به وزارت بهداشت و درمان ابلاغ می‌شود. نگاه برنامه طرح تحول سلامت توزیع عادلانه منابع و نیرو‌های انسانی متخصص بوده که تا امروز در این راستا گام‌های مؤثری برداشته شده است.

قربانی همچنین به صدور مجوز استخدام ۲۰ هزار نفر در وزارت بهداشت و درمان با همکاری مجلس جهت رفع کمبود‌های این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: امسال هیچ وزارتخانه، دستگاه و سازمانی چنین مجوزی نگرفته است. در چارچوب جذب این تعداد نیرو خراسان رضوی هم می‌تواند نیاز خود را تامین کند.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ظرف دو سال اخیر جهش خوبی در بخش سلامت شهرستان خلیل آباد صورت گرفته بطوری که شاهد تکمیل بیمارستان این شهر و تکمیل تجهیزات آن هستیم.

بهروز بنیادی افزود: تاکنون دستگاه میکروسکوپ جراحی چشم وارد این شهرستان شده و خیران سلامت دو دستگاه دیالیز را تامین کرده اند. بیمارستان خلیل آباد در مرحله بهره برداری است و متخصصان نیز در حال اعزام به این بیمارستان هستند.

فرماندار خلیل آباد هم در این نشست گفت: یک دستگاه آمبولانس توسط مجمع خیران سلامت کشور و دو دستگاه دیالیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به این شهرستان اختصاص داده می‌شود.

ابراهیم قاسم پور افزود: با توجه به اینکه مجمع خیران سلامت خلیل آباد زمین بیمارستان این شهر را اهداکرده امیدواریم خیران سلامت کشور نگاه ویژه‌ای به مراکز بهداشت و درمان این شهرستان داشته باشند.

خلیل آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->