قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید

  • کد خبر: ۲۴۶۶۱۶
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه والدین باید قبل از رفتن به سفر اربعین، از سلامت کامل کودکان خود اطمینان یابند، بر رعایت توصیه‌های بهداشتی به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی و پرهیز از گرمازدگی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشید وفا درمورد توصیه‌ها درباره سفر اربعین به افراد با شرایط خاص، اظهار کرد: کودکان از جمله افراد حساس هستند؛ لذا خانواده‌هایی که به همراه کودکان خود به سفر اربعین مشرف می‌شوند، باید توصیه‌های بهداشتی را برای کودکان به صورت ویژه‌تر رعایت کنند.

وی افزود: والدین باید قبل از عزیمت، از سلامت کامل کودکان خود اطمینان یابند و در طول سفر به تأمین آب بدن کودک توجه ویژه داشته باشند تا کودک دچار گرمازدگی نشود.

وفا بیان کرد: در طول سفر نیز پیاده‌روی را به ساعاتی موکول کنند که از گرمای هوا کاسته شده است، ضمن اینکه به تغذیه کودک در مسیر توجه کرده و از مواد غذایی استفاده کنند که در دمای بیش‌از ۶۳ درجه طبخ شده‌اند.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی افزود: از آنجا که در اربعین تجمعات در کشور عراق زیاد است، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی بالاست؛ لذا استفاده از ماسک توصیه می‌شود و افرادی که کودک همراه دارند، بهتر است از حضور در تجمعات خودداری کنند.

وی در خصوص تمهیدات بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع بیماری‌های کشور‌های همسایه گفت: زائران افغانستانی که از مرز دوغارون وارد ایران می‌شوند و قصد عزیمت به سفر اربعین را دارند، در صورت وجود علائم سندرومیک توسط تیم پزشکی مستقر در مرز بررسی می‌شوند.

وفا با بیان اینکه با عنایت به دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در خصوص زائران اربعین نیز ضرورت دارد افراد بالای ۶۵ سال و زیر ۱۵ سال نسبت به تکمیل واکسیناسیون سرخک اقدام کنند و در صورتی که سابقه واکسیناسیون سرخک دارند، نسبت به تکمیل آن اهتمام ورزند، گفت: اگر فردی در سفر به مواردی از جمله تب، اسهال و استفراغ مبتلا شد، هنگام بازگشت به ایستگاه سلامت مرزی که تیم پزشکی در آن مستقر است، مراجعه کند تا در صورت ابتلا به بیماری، مداوا شود.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: با توجه به شرایط آب‌وهوایی در کشور عراق، گرمازدگی بزرگ‌ترین تهدید برای زائران به ویژه افراد با شرایط خاص است؛ لذا مصرف مایعات، استراحت کافی، استفاده از لباس مناسب، کلاه و نقاب در مسیر به زائران توصیه می‌شود.

وی گفت: افرادی که داروی خاص مصرف می‌کنند، باید توجه داشته باشند به تعداد روز‌هایی که در عراق هستند داروی خود را تهیه و سپس اقدام به عزیمت کنند.

منبع:ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->