خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش‌وپرورش: حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات خرداد ۱۴۰۳ به‌زودی پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۶۷۷۷
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
  • ۹
آموزش‌وپرورش: حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات خرداد ۱۴۰۳ به‌زودی پرداخت می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در صورت تأمین بودجه، حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات خردادماه به‌زودی پرداخت خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی فرهادی در خصوص سن بازنشستگی معلمان گفت: در آموزش‌وپرورش، هیچ همکاری به‌اصرار نگه داشته نمی‌شود؛ بلکه سعی می‌شود با مشوق‌هایی که به‌زودی اعلام خواهد شد، انگیزه کار مجدد به آن‌ها داده شود.

وی با بیان اینکه بحث مهمی در بازنشستگی وجود دارد، افزود: همکارانی هستند که می‌توانیم با بازنشستگی آن‌ها موافقت کنیم، اما مطابق قانون می‌توانیم با بازنشستگی آن‌ها موافقت هم نکنیم؛ در نتیجه قانون‌گذار در مورد موافقت بازنشستگی، اختیاراتی را به دستگاه و اختیاراتی را هم به کارمندان و معلمان داده است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه تمام تلاشمان این است که با رضایت همه کار‌ها انجام شود، ادامه داد: با مشوق‌هایی که در نظر گرفته خواهد شد و با نظر معلمان تلاش می‌کنیم تا بخشی از بازنشستگان استمرار خدمت داشته باشند و البته تلاش می‌کنیم در این بین هیچ اجباری صورت نگیرد.

بخشی از پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان به‌زودی

فرهادی در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان با بیان اینکه به جز سال ۱۳۹۶ که در اردیبهشت ماه پاداش پایان خدمت فرهنگیان پرداخت شد، هیچ سالی قبل از شهریور ماه پرداخت نشده که این امر مطلوب نیست گفت: مطلوب این است که به محض اینکه همکاری بازنشسته شد پاداش وی تامین و از طریق سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل کشور پرداخت شود، اما متاسفانه به دلیل محدودیت‌های منابع مالی در سازمان برنامه و بودجه، فعلا تامین نشده، اما به زودی تلاش می‌کنیم درصدی از آن را پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم به محض اینکه سازمان برنامه و بودجه تامین اعتبار کند پرداخت پاداش‌ها انجام شود عنوان کرد: امیدواریم خیلی طول نکشد ولی معمولا این پاداش بعد از شهریور ماه پرداخت می‌شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون هیچ بدهی عمده‌ای جز پاداش پایان خدمت نداریم، اظهار کرد: در سنوات گذشته بعضا حق التدریس معلمان چند ماه پرداخت نشده بود، اما الان به روز هستیم. نیرو‌های خرید خدمات تسویه شده‌اند و حقوق آنها پرداخت شده است. مسائلی از جمله هزینه‌های فوت، ازدواج و حق الزحمه امتحانات پرداخت شده و فقط حق‌الزحمه امتحانات خرداد مانده که به زودی آن را نیز پرداخت خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
0
1
باسلام حداقل حق الزحمه تصحیح اوراق وزودترپرداخت کنیدتامعلم بدبخت قبل مهرباهاش یه عینک بخره سه ماه تابستان توسیستم بوده کورشده جای تاسفه مثل برداشت زمین قبل امتحان سال بعدپرداختش می کنید
سیدجمشیدحسن زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
0
1
باسلام حداقل حق الزحمه تصحیح اوراق وزودترپرداخت کنیدتامعلم بدبخت قبل مهرباهاش یه عینک بخره سه ماه تابستان توسیستم بوده. تاکی. والا ماکه چشمامون نابوده
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۱
0
0
حال ما در آخر مهر ۱۴۰۳ قرار داریم پس چرا پول تصحیح اوراق واریز نشد نگفتید به زودی
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
0
0
با سلام واقعا کار سختی بود تصحیح الکترونیکی اوراق و حق همکارانی که در این امر مشارکت کردند نباید ضایع بشه و باید حق الزحمه طبق گفته مسئولان پرداخت بشه ،یک ماه گذشته اما خبری نیست،کسی هم پاسخگو نیست.
مسئول
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
0
0
چرادروغ ، حق الزحمه امتحانات هم پرداخت نشده .لابد جون پولهای کلان جابجامیکنید اینابراتون رقمی نیست
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
0
0
امروز هشتم آذرماه ۱۴۰۳ است و هنوز خبری از حق الزحمه امتحانات نهایی خرداد و شهریور نیست.پس کی میخوان پرداخت کنند. بابا خجالتم خوب چیزیه . خواهشاً از نجابت معلمان سواستفاده نکنید . دوباره دی ماه و خرداد میرسه و محتاج معلمین عزیز میشید . من به شخصه دیگه من هیچ همکاری در امتحانات نهایی نخواهم داشت.
کیومرث ابراهیمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
0
1
با سلام خدمت همکاران محترم
حتما تصمیم براین است که حق الزحمه امتحانات خرداد ۱۴۰۳ پرداخت نشود با این بهانه که پایه دهم ویازدهم جزء دانش آموزان خودتان بوده وهزینه ای ندارد و....
اگر می خواستند پرداخت کنند تا الآن پرداخت می شد
سید جواد حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
0
0
با سلام الان ۲۱اذر هستش هنوز از هزینه امتحان نهایی خرداد خبری نیست دیگه به هیچ عنوان در امتحانات نهایی همکاری نمیکنم
فتح الله
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
0
0
ما معلمان روی حق الزحمه اوراق امتحانی حساب باز کردیم اینطور نیست که مثلا این دریافتی صرف خوش گذرانی در آنتالیا و ..‌ بشه این حق الزحمه صرف خرید مایحتاج خانواده خواهد شد خواهشاً آن مسئولانی که به هرحال این پیام بنده به گوششان برسد نسبتا به واریز آن پیگیری بفرمایند ما در تصحیح اوراق خیلی زحمت کشیدیم حق ما را ضایع نفرمایید ???
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->