جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

آموزش‌وپرورش: حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات خرداد ۱۴۰۳ به‌زودی پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۶۷۷۷
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
  • ۹
آموزش‌وپرورش: حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات خرداد ۱۴۰۳ به‌زودی پرداخت می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در صورت تأمین بودجه، حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات خردادماه به‌زودی پرداخت خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی فرهادی در خصوص سن بازنشستگی معلمان گفت: در آموزش‌وپرورش، هیچ همکاری به‌اصرار نگه داشته نمی‌شود؛ بلکه سعی می‌شود با مشوق‌هایی که به‌زودی اعلام خواهد شد، انگیزه کار مجدد به آن‌ها داده شود.

وی با بیان اینکه بحث مهمی در بازنشستگی وجود دارد، افزود: همکارانی هستند که می‌توانیم با بازنشستگی آن‌ها موافقت کنیم، اما مطابق قانون می‌توانیم با بازنشستگی آن‌ها موافقت هم نکنیم؛ در نتیجه قانون‌گذار در مورد موافقت بازنشستگی، اختیاراتی را به دستگاه و اختیاراتی را هم به کارمندان و معلمان داده است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه تمام تلاشمان این است که با رضایت همه کار‌ها انجام شود، ادامه داد: با مشوق‌هایی که در نظر گرفته خواهد شد و با نظر معلمان تلاش می‌کنیم تا بخشی از بازنشستگان استمرار خدمت داشته باشند و البته تلاش می‌کنیم در این بین هیچ اجباری صورت نگیرد.

بخشی از پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان به‌زودی

فرهادی در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان با بیان اینکه به جز سال ۱۳۹۶ که در اردیبهشت ماه پاداش پایان خدمت فرهنگیان پرداخت شد، هیچ سالی قبل از شهریور ماه پرداخت نشده که این امر مطلوب نیست گفت: مطلوب این است که به محض اینکه همکاری بازنشسته شد پاداش وی تامین و از طریق سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل کشور پرداخت شود، اما متاسفانه به دلیل محدودیت‌های منابع مالی در سازمان برنامه و بودجه، فعلا تامین نشده، اما به زودی تلاش می‌کنیم درصدی از آن را پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم به محض اینکه سازمان برنامه و بودجه تامین اعتبار کند پرداخت پاداش‌ها انجام شود عنوان کرد: امیدواریم خیلی طول نکشد ولی معمولا این پاداش بعد از شهریور ماه پرداخت می‌شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون هیچ بدهی عمده‌ای جز پاداش پایان خدمت نداریم، اظهار کرد: در سنوات گذشته بعضا حق التدریس معلمان چند ماه پرداخت نشده بود، اما الان به روز هستیم. نیرو‌های خرید خدمات تسویه شده‌اند و حقوق آنها پرداخت شده است. مسائلی از جمله هزینه‌های فوت، ازدواج و حق الزحمه امتحانات پرداخت شده و فقط حق‌الزحمه امتحانات خرداد مانده که به زودی آن را نیز پرداخت خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
0
1
باسلام حداقل حق الزحمه تصحیح اوراق وزودترپرداخت کنیدتامعلم بدبخت قبل مهرباهاش یه عینک بخره سه ماه تابستان توسیستم بوده کورشده جای تاسفه مثل برداشت زمین قبل امتحان سال بعدپرداختش می کنید
سیدجمشیدحسن زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
0
1
باسلام حداقل حق الزحمه تصحیح اوراق وزودترپرداخت کنیدتامعلم بدبخت قبل مهرباهاش یه عینک بخره سه ماه تابستان توسیستم بوده. تاکی. والا ماکه چشمامون نابوده
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۱
0
0
حال ما در آخر مهر ۱۴۰۳ قرار داریم پس چرا پول تصحیح اوراق واریز نشد نگفتید به زودی
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
0
0
با سلام واقعا کار سختی بود تصحیح الکترونیکی اوراق و حق همکارانی که در این امر مشارکت کردند نباید ضایع بشه و باید حق الزحمه طبق گفته مسئولان پرداخت بشه ،یک ماه گذشته اما خبری نیست،کسی هم پاسخگو نیست.
مسئول
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
0
0
چرادروغ ، حق الزحمه امتحانات هم پرداخت نشده .لابد جون پولهای کلان جابجامیکنید اینابراتون رقمی نیست
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
0
0
امروز هشتم آذرماه ۱۴۰۳ است و هنوز خبری از حق الزحمه امتحانات نهایی خرداد و شهریور نیست.پس کی میخوان پرداخت کنند. بابا خجالتم خوب چیزیه . خواهشاً از نجابت معلمان سواستفاده نکنید . دوباره دی ماه و خرداد میرسه و محتاج معلمین عزیز میشید . من به شخصه دیگه من هیچ همکاری در امتحانات نهایی نخواهم داشت.
کیومرث ابراهیمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
0
1
با سلام خدمت همکاران محترم
حتما تصمیم براین است که حق الزحمه امتحانات خرداد ۱۴۰۳ پرداخت نشود با این بهانه که پایه دهم ویازدهم جزء دانش آموزان خودتان بوده وهزینه ای ندارد و....
اگر می خواستند پرداخت کنند تا الآن پرداخت می شد
سید جواد حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
0
0
با سلام الان ۲۱اذر هستش هنوز از هزینه امتحان نهایی خرداد خبری نیست دیگه به هیچ عنوان در امتحانات نهایی همکاری نمیکنم
فتح الله
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
0
0
ما معلمان روی حق الزحمه اوراق امتحانی حساب باز کردیم اینطور نیست که مثلا این دریافتی صرف خوش گذرانی در آنتالیا و ..‌ بشه این حق الزحمه صرف خرید مایحتاج خانواده خواهد شد خواهشاً آن مسئولانی که به هرحال این پیام بنده به گوششان برسد نسبتا به واریز آن پیگیری بفرمایند ما در تصحیح اوراق خیلی زحمت کشیدیم حق ما را ضایع نفرمایید ???
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->