سیدمحمدمهدی احمدی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: در قالب این تعداد تیم، ۹۷ دامپزشک، ۱۲۹ بازرس و ۳۴ ناظر شرعی فعال و در حال ارائه خدمت هستند.
وی با توصیه و تأکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیئتهای مذهبی در جریان تهیه غذا، گفت: فراوردههای خام دامی ازجمله تخممرغ، گوشت سفید و گوشت قرمز صرفاً از فروشگاههای مجاز یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شوند و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بستهبندی توجه شود.
وی افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کرد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی، اظهار کرد: طبق روال، نظارتها در تمامی بخشها تشدید میشود؛ ضمن اینکه با توجه به شمار بالای زائران پیاده در ایام آخر صفر، در مسیرهای مواصلاتی منتهی به مشهد و در مواکب و محل استقرار زائران نیز ناظران دامپزشکی حضور دارند.
احمدی ادامه داد: با توجه به حجم بالای زائران ورودی و اهمیت حفظ سلامت آنان، بر روند تهیه و تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی میشود.