سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری
سرخط خبرها

دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۷۱۱۷
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴
دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد
سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی از برگزاری جلسه هماهنگی در خصوص چگونگی انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله در برابر حشره سنک با حضور کلیه دستگاه‌های ذیربط و اتخاذ تصمیمات لازم خبر داد و گفت: مقرر شد شهرداری مشهد با مشارکت دستگاه‌های ذیربط نسبت به اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای از جمله استفاده از تله‌های نوری چسب‌های زرد رنگ و ... در سطح معابر شهری و به ویژه اطراف حرم مطهر اقدامات فوری را انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا عباسی در حاشیه این جلسه اظهار کرد: با توجه به بارش‌های مناسب سال جاری در طبیعت شرایط تکثیر حشره سنک با جمعیت بالا فراهم شده است.

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی، ضمن بیان اینکه با توجه به بررسی‌های انجام گرفته کانون این حشره در کشور ترکمنستان بوده است، افزود: این حشره در تعدادی از شهرستان‌های استان از جمله سرخس، تربت‌جام، گلبهار، نیشابور، کلات، فریمان و مشهد مشاهده شده است.

وی خاطرنشان کرد: این حشره در شهرستان سرخس به تعداد انبوه مشاهده شده که جلسات متعدد شورای مدیریت بحران شهرستان تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شده است.

عباسی با اشاره به اینکه این حشره با توجه به جمعیت بالا اقدام به مهاجرت نموده و وجود نور شهر‌ها باعث جلب آن به سمت شهر‌ها می‌گردد، افزود: زندگی این حشره وابسته به انسان نیست و ایجاد نیش‌زدگی و یا انتقال بیماری به انسان ندارد و کاملا بی‌خطر تلقی می‌گردد.

گفتنی است؛ در این جلسه مقرر شد دستگاه‌های ذیربط شامل ادارات کل محیط زیست، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی در عرصه‌های ذیربط در کنار انجام اقدامات مقابله‌ای، ضمن رصد موضوع و شناسایی کانون‌های احتمالی این حشره نسبت به سم‌پاشی و ... اقدام نموده تا از تکثیر و هجوم بیشتر آن در شهر‌ها جلوگیری به عمل آید.

لازم به ذکر است؛ همچنین مقرر شد شهرداری مشهد با مشارکت دستگاه‌های ذیربط نسبت به اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای از جمله استفاده از تله‌های نوری چسب‌های زرد رنگ و ... در سطح معابر شهری و به ویژه اطراف حرم مطهر اقدامات فوری را انجام دهد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->