جلسه مهم هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

توافق ناپولی با یونایتد برای خرید مک تامینی

  • کد خبر: ۲۴۷۲۰۲
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
توافق ناپولی با یونایتد برای خرید مک تامینی
پس از چندروز گمانه‌زنی درباره آینده اسکات مک تامینی، ستاره اسکاتلندی منچستریونایتد، این بازیکن به زودی شاگرد آنتونیو کونته در ناپولی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اریک تنهاخ، سرمربی شیاطین سرخ در این تابستان به دنبال کنار گذاشتن بازیکنانی است که با برنامه‌های تاکتیکی او سازگاری ندارند و یکی از این نفرات که در فهرست مازاد مربی هلندی حضور داشتند، مک تامینی بود. حالا ناپولی که با کونته به دنبال احیای خود در رقابت‌های سری‌آ ایتالیاست، پیشنهادی ۳۰ میلیون یورویی برای جذب این هافبک به مدیران منچستر داد و دو طرف بر سر این انتقال به توافق نهایی رسیدند.

پس از مذاکره دو باشگاه حالا فقط توافق خود بازیکن با باشگاه ایتالیایی باقی مانده است و در صورتی که همه‌چیز مطابق برنامه پیش برود، به زودی این بازیکن از منچستر به ناپل کوچ خواهد کرد. فروش این بازیکن به منچستر کمک خواهد کرد که بتواند انتقال مانوئل اوگارته، هافبک پاری سن ژرمن را تسهیل کند و این بازیکن اروگوئه‌ای را قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات تابستانی به خدمت بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->