ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد| ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در پنج سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها
وزیر بهداشت اعلام کرد:

در آستانه ثبت رکورد تاریخی در عرصه بین‌‎المللی هستیم /۷۰ میلیون نفر را «۴۰۳۰» غربالگری کرونایی کرد

  • کد خبر: ۲۴۷۶۰
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۸
در آستانه ثبت رکورد تاریخی در عرصه بین‌‎المللی هستیم /۷۰ میلیون نفر را «۴۰۳۰» غربالگری کرونایی کرد
وزیر بهداشت، با اشاره به ارائه دستاورد‌های ایران درمقابله با کرونا به وزاری بهداشت کشور‌های جهان، گفت: طی سه هفته گذشته، مرگ و میر بر اثر کرونا را به یک سوم رسانده و موارد ابتلا را نیز به حدود ۴۰ درصد رساندیم و این افتخار بزرگی در شرایط تحریم برای ما بود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سعید نمکی در حاشیه نشست ویدئوکنفرانسی وزیران بهداشت کشور‌های عضو سازمان بهداشت جهانی، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، گفت: امروز توانستیم با تمام وزرای بهداشت کشور‌های جهان و آقای تدروس دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در تماس باشیم. اظهار خوشبختی می‌کنم از این که دربین همه وزرای بهداشت کشور‌های جهان، جمهوری اسلامی ایران در بین ۶ کشوری بود که برگزیده بودند برای انتقال تجربیات خودشان به کشور‌های دیگر در عرصه بین‌المللی؛ از هر منطقه از سازمان جهانی بهداشت که ۶ منطقه داریم یک کشور برگزیده شده بود تا تجربیات خود را در مقابله با کرونا بیان کند.
وی افزود: برای بنده به عنوان یک سرباز کوچک جمهوری اسلامی جای خوشبختی است که کشوری که در اوج تحریم‌ها و شرایط سخت است و همه منتظر بودند فرو بریزد، به قول شاعر "مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما، غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما". اگر ما خزانه تهی در ورود هجمه کرونا داشتیم، ولی دل‌های پر از مهربانی، دست‌های پر از همت و پرستاران و پزشکانی پر از فداکاری و مردم مهربانی پر از همراهی و رهبرانی پر از تدبیر داشتیم و این عوامل سبب شد مرگ‌های ناشی از کرونا طی سه هفته به یک سوم رسید و موارد ابتلا را نیز به حدود ۴۰ درصد رساندیم و این افتخار بزرگی در شرایط تحریم برای ما بود.
نمکی ادامه داد: اگر مسیر را همین گونه پیش ببریم یک رکورد تاریخی در عرصه بین‌المللی خواهد شد. در اولین مرحله نشست آمادگی خود را برای پذیرش بیماران مطرح کردیم و گفتیم در کشور حتی یک مورد بیمار در بیرون از بیمارستان‌ها مریض سرگردان نداشتیم و از اولین روز‌ها مدیریت بیماران را هدایت کرده بودیم. در این مدت حتی یک مورد غیرکرونایی که شرایط اورژانسی داشته کارش به تعویق نیفتاده و بیماران مزمنی همچون دیالیزی‌ها را سر موعد مقرر سه روزه خود دیالیز کردیم، تمام بیماران قلبی در بخش مراقبت ویژه و ... پذیرش شدند.
وی با تاکید بر اینکه میزان بهبودیافتگان کرونا یک رکورد بسیار خوبی برای جمهوری اسلامی است، تصریح کرد: ما تجربه غربالگری موفق خود را به دنیا گفتیم. درست است که در طرح تحول نظام سلامت توانستیم تخت‌های بیمارستانی و تخت‌های مراقبت‌های ویژه را افزایش دهیم، اما این مهم است که ما امروز با تمام این افزایش‌ها میزان تختمان به هر هزارنفر جمعیت حدود ۱.۶ است درحالیکه این عدد در فرانسه و کشور‌های اروپایی دیگر بین ۵ تا ۶ برابر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت است. میزان پرستار به ازای هر تخت در بدترین وضعیت در کشور‌های اروپایی حدود دو تا سه برابر نیروی انسانی ما به هر تخت است. آنچه که ما را از این مهلکه نجات داد همکاری بالا و ایثار و فداکاری مردم و کادر درمانی بود. از سوی دیگر عاملی که ورود به بیمارستان‌ها را کاهش داد طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا و غربالگری گسترده‌ای بود که انجام شد.
وزیر بهداشت ادامه داد: مبنای این طرح پرونده الکترونیکی بود که به عنوان یک ریل‌گذاری در اوایل ورودم به وزارت بهداشت به عنوان یک تکلیف به جا مانده دنبال کردم. ما برای ۸۰ میلیون ایرانی پرونده الکترونیک انجام دادیم وهمین اقدام سبب شد امروز بتوانیم در غربالگری کرونا حدود ۷۰ میلیون را با سامانه ۴۰۳۰ رصد کنیم و پس از شناسایی موارد بیماری، اقدامات ایزولاسیون را انجام دهیم و به همین میزان بار بیمارستان‌هارا کاهش دهیم. این کار بزرگی است که در هیچ جای دنیا کسی انجام نداده است.
وی با تشکر از کادر بهداشت درمان، گفت: این تجربه تاریخی به وسیله پزشکان، بهورزان و... برای کشور به یادگار خواهد ماند. یک پاندمی مانند کووید ۱۹ ممکن است هر ۱.۵ قرن یک بار به سراغ یک کشور بیاید که خلق اینهمه حماسه جاودانه خواهد شد.
نمکی افزود: در این نشست از سازمان جهانی بهداشت خواستیم کاری کنند تحریم‌های ظالمانه از دوش کشور ما برداشته شود. همچنین یادآور شدیم باید زیرساخت‌های نظام سلامت بر اساس تبعیض در جهان کمتر آسیب ببیند و بتوانند با مراقبت ویژه دوران پس از کرونا را برای جلوگیری و پیشگیری از اقتصاد‌های جهان دنبال کنند. گرچه امروز همه اقتصاد‌های جهان در حال آسیب دیدن هستند از این رو دریافتن خانواده‌ها و جلوگیری از آسیب‌پذیری آن‌ها بسیار مهم است.
وی افزود: طرح فاصله گذاری هوشمند برای جلوگیری از آسیب به خانواده‌ها و کسبه کم بضاعت که با پروتکل سختگیرانه بتواند به مردم کمک کند را نیز در این جلسه بیان کردیم.
وزیر بهداشت افزود: این دستاورد‌ها به جز با کمک مردم و رعایت نکات بهداشتی میسر نمی‌شد. اگر مردم به این دستاورد‌ها مغرور شوند و فراموش کنند که ما هنوز در نیمه راه هستیم ممکن است در دقایق آخر گل‌های سهمگینی وارد دروازه سلامت شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->