کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی از یک ماه کسری خدمت تا بخشش اضافه خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم از بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی در دو نوبت صبح و عصر دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند
سرخط خبرها

آمار تازه از تلفات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی | قریب به ۶ هزار سرباز

  • کد خبر: ۲۴۷۶۷۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
آمار تازه از تلفات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی | قریب به ۶ هزار سرباز
مراکز پزشکی صهیونیستی «الجلیل» و «زیفِ» اذعان کردند که نزدیک به ۶ هزار نظامی صهیونیست به دلیل زخمی‌شدن و بیماری در جریان درگیری با حزب‌الله لبنان در این مراکز درمانی صهیونیستی پذیرش شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» اذعان کرد که شمار نظامیانی که به مرکز پزشکی الجلیل در «نهاریا» و بیمارستان «زیف» در صفد برای درمان مراجعه کرده‌اند به ۵۶۵۰ نظامی رسیده است.

این روزنامه صهیونیستی اعلام کرد که این ۵۶۵۰ نظامی صهیونیست از اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون، در پی زخمی‌شدن در جریان حملات حزب‌الله لبنان یا دچارشدن به بیماری‌های گوناگون، به این مراکز درمانی منتقل شده‌اند و این نظامیان در جبهه شمالی سرزمین‌های اشغالی مشغول فعالیت نظامی بوده‌اند.

همچنین یدیعوت آحارونوت از هراس مدیر این ۲ بیمارستان صهیونیستی از عدم وجود افقی روشن برای پایان جنگ و درگیری در جبهه شمال سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

«سلمان زرقا» مدیر بیمارستان صهیونیستی «زیف» ضمن اعلام پذیرش ۴۵۰ نظامی صهیونیست که در درگیری‌های مرزی با حزب‌الله لبنان زخمی شده‌اند گفت: روز‌های نبرد هنوز فرا نرسیده است.

وی افزود: من از حوادث عملیاتی صحبت نمی‌کنم؛ من درباره تیراندازی، اصابت ترکش و اصابت‌های مستقیم صحبت می‌کنم. این تعداد از نظامیان زخمی، عدد بسیار بزرگی است.

مدیر بیمارستان صهیونیستی «زیف» تاکید کرد: «اسرائیل» تنها درگیر جنگ‌های کوتاه‌مدت بوده است، اما این نبرد ۱۱ ماه است که به طول انجامیده است.

وی همچنین خواهان ایجاد تعادل میان درمان حیاتی و آمادگی برای درمان تعداد زیادی از زخمی‌ها شد و افزود: ایجاد تعادل میان این دو موضوع خسته‌کننده و دشوار است به ویژه آنکه نمی‌توان پایانی برای آنها متصور بود.

«مسعد برهوم» رئیس مرکز پزشکی الجلیل در «نهاریا» نیز ضمن تایید اظهارات زرقا گفت: من پایانی نمی‌بینم. ما هیچ‌کسی را برای ۱۱ ماه باقی‌ماندن زیر زمین آماده نکرده‌ایم. این یک چالش بسیار بسیار بزرگ است.

وی اذعان کرد که مرکز پزشکی الجلیل در نهاریا ۱۷۰۰ نظامی صهیونیست و ۳۵۰۰ نظامی دیگر را که به انواع بیماری دچار شده‌اند پذیرش کرده و همه این نظامیان در جبهه شمالی سرزمین‌های اشغالی مشغول فعالیت نظامی بوده‌اند.

وی همچنین نسبت به ناتوانی سیستم پزشکی رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی در درمان زخمی‌ها هشدار داد و اعلام کرد که شماری از زخمی‌ها باید به مناطقی دور از مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی منتقل شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->