آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رای گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است
سرخط خبرها

جانشین فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): فلسفه وجودی بسیج در سیستم اداری، کمک به دولت است

  • کد خبر: ۲۴۷۹۸۲
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
جانشین فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): فلسفه وجودی بسیج در سیستم اداری، کمک به دولت است
جانشین فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در بسیج اقشار گفت: فلسفه وجودی بسیج در سیستم اداری، کمک به دولت است تا مجموعه دستگاه‌های اداری، پویا و فعال و خدمت‌گذار به مردم باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با ایام هفته دولت و در چهل‌وسومین سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، همایش روز قشر بسیج کارمندی صبح امروز (۸ شهریور ۱۴۰۳) با حضور جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان و اعضای شورای پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات استان خراسان‌رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این همایش، سرهنگ پاسدار ابوطالب جوان، جانشین فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در بسیج اقشار، با تأکید بر اینکه نقشه‌راه بسیج باید گفتمان امامین انقلاب اسلامی باشد، خاطرنشان کرد: فلسفه وجودی بسیج در سیستم اداری، کمک به دولت است تا مجموعه دستگاه‌های اداری، پویا و فعال و خدمت‌گذار به مردم باشند. برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، تفکر بسیجی همواره باید جاری باشد.

جوان در ادامه، به ویژگی‌های بسیج که می‌بایست در کارمند تراز انقلاب اسلامی تجلی پیدا کند، اشاره کرد و گفت: به‌روزبودن و پویابودن شبکه مدیریتی بسیج، انتخاب مدیران تراز انقلاب اسلامی، تلاش در راستای نهادینه‌کردن احکام اسلامی در سیستم اداری، کادرسازی و تقویت نیرو‌های انقلابی و ارزشی، تسهیل‌گری در خدمت‌رسانی به مردم و ارائه طرح‌ها و الگو‌های خدمت‌رسانی، تلاش در جهت تحقق شعار سال، ایجاد حساسیت نسبت به بزرگداشت مناسبت‌های ملی، مذهبی و انقلابی و زنده‌نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، از جمله مواردی است که می‌بایست مدنظر کارمند تراز انقلاب اسلامی باشد.

ضرورت وجود تفکر جهادی و بسیجی در میزبانی از زائران دهه آخر صفر

احمد زارعی، رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه امام‌رضا(ع) نیز در این همایش با اشاره به فرارسیدن دهه آخر ماه صفر و ورود جمع زیادی از زائران حرم مطهر رضوی به مشهد برای شرکت در مراسم عزاداری، به ضرورت وجود تفکر جهادی و بسیجی در میزبانی از زائران دهه آخر صفر اشاره کرد و گفت: بسیج به عنوان تقویت‌کننده ساختار در بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، می‌تواند اقدامات مهمی در میزبانی از زائران حرم مطهر رضوی انجام دهد.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای میزبانی از زائران، خواستار فعال‌سازی پایگاه‌های بسیج ادارات، استفاده از همه ظرفیت‌های موجود استان و نیز ظرفیت استان‌های دیگری شد که برای کمک در خدمت‌رسانی به زائران، اعلام آمادگی داشته‌اند.

گفتنی است در این مراسم، از جمعی از خانواده معظم شهدا و بسیجیان ادارات استان نیز تجلیل شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->