پیام تسلیت معاون رسانه ای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی شهادت خبرنگار دفاع مقدس امامت در خطابه غدیر؛ انتخاب الهی یا مسئولیت تاریخی؟ نشست بررسی راه‌های بازگشت حجاج به کشور با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد حرم امام رضا(ع) پذیرای زائران و ارادتمندان اهل‌بیت (ع) در عید غدیر خم | استقرار ۱۳ موکب در حریم حرم اقدامات لازم برای حل مسئله بازگشت حجاج به کشور درحال بررسی است آرزوی سردار سرلشکر حسین سلامی چه بود؟ «سفره علوی» در خیابان امام رضا (ع) مشهد برپا شد+ ویدئو بیانیه ستاد مردمی برگزاری مراسم‌های کیلومتری غدیر پیام آیت‌الله سیستانی در محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به ایران زندگی‌نامه شهید احمدرضا ذوالفقاری، از دانشمندان هسته‌ای حجاج ایرانی مشکلی برای ادامه اسکان در سرزمین وحی ندارند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) زندگی‌نامه شهید سیدامیرحسین فقهی، از دانشمندان هسته‌ای آیت الله علم الهدی: شهادت فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای خللی در راه انقلاب ایجاد نمی‌کند | دشمن بداند؛ ما نه عقب می‌نشینیم، نه خسته می‌شویم حرکت زائران از صحن‌های مختلف حرم مطهر رضوی به سمت باب‌الجواد(ع) و محل آغاز راهپیمایی ضد رژیم صهیونیستی برنامه‌ریزی برای توزیع متعادل زائران اربعین در تمامی مرز‌های کشور ثبت‌نام حج عمره از روز‌های آینده آغاز خواهد شد | اعزام عمره ۱۴۰۴، از نیمه دوم ماه محرم آیت‌الله علم‌الهدی: غدیرخم اوج مقاومت پیامبر(ص) دربرابر عملیات روانی ضدولایت بود | غدیر، حرکتی عظیم درراستای حفظ اصالت رهبری دینی بود + فیلم رحیم‌پور ازغدی: حکومت دینی باید در خدمت مردم و عدالت باشد | غدیر معیاری ابدی برای تشخیص حق و باطل است تشرف ۷۰۰ مدیر پرستاری وزارت بهداشت به حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مدیرکل اوقاف خراسان رضوی: مقام معظم رهبری پرچم‌دار گفتمان مقاومت در امتداد پیام غدیر هستند
سرخط خبرها

همسر شهید رجایی مستأجر است

  • کد خبر: ۲۴۸۴۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۷
همسر شهید رجایی مستأجر است
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: می‌خواستیم از همسر شهید رجایی اجازه بگیریم که برای قدردانی برویم خدمتشان. اما ایشان فرمودند: «چون خانه ما استیجاری است، رعایت مالک ساختمان را می‌کنیم و رفت‌ و آمدها را محدود نگه می‌داریم.»

به گزارش شهرآرانیوز، نشست صمیمی سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزندان شهدای دولت روز شنبه دهم شهریورماه در ساختمان بنیاد شهید برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدرمضان موسوی مقدم نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد شهید، محمد کلانتری فرزند شهید موسی کلانتری، محمدمهدی تندگویان فرزند شهید محمدجواد تندگویان، ناصر و مهدی نامجو فرزندان شهید موسی نامجو، شهاب‌الدین حدادعادل فرزند مجید حدادعادل و میثم باهنر فرزند شهید محمدجواد باهنر از جمله حاضران این جلسه بودند.

در ابتدای این جلسه فرزندان شهدای دولت به بیان بخشی از مشکلات خانواده شهدا پرداختند. سپس اوحدی گفت: شهدای خدمت همه چیزشان را برای اعتلای انقلاب و رسیدن به آرمان‌های امام (ره) در طبق اخلاص گذاشتند.

رئیس بنیاد شهید سپس تعریف کرد: با پوران رجایی، همسر شهید رجایی که صحبت می‌کردیم، متوجه شدم که در یک خانه استیجاری زندگی می‌کند. می‌خواستم از ایشان کسب اجازه کنم که بروم خدمتشان که فرمودند، چون خانه ما استیجاری است، رعایت مالک ساختمان را می‌کنیم. ایشان تا این میزان رعایت اخلاق را داشتند.

او توضیح داد: ایشان خونه شهید رجایی را در اختیار مجموعه‌هایی مثل بنیاد شهید قرار داده‌اند و درباره آن می‌گویند: خیلی از جوانان وقتی می‌آیند خانه را می‌بینند، برایشان سخت است باور کنند رئیس جمهور کشور در همچین خانه‌ای زندگی می‌کرد.

رئیس بنیاد شهید تأکید کرد که فرزندان شهدایی که در جلسه حضور دارند، هیچ احتیاجی به این جلسه نداشته و تنها نیاز بنیاد به این افراد است که باعث شده آنها آن جا باشند.

اوحدی اظهار کرد: انسان از زمانی که به بلوغ فکری می‌رسد تا وقتی که عمرش به دنیا است، در معرض انتخاب قرار می‌گیرد. فلسفه رشد و کمال انسان در همین انتخاب‌ها نهفته است. اگر بر نشست با خانواده‌های شهدا، جانبازان، ازادگان و ... تأکید و اصرار داریم، برای استفاده از مطالبی است که به آن اشاره می‌کنند و باعث می‌شود به راهکار‌های جدیدی برسیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: اعتقاد داریم جامعه ایثارگری مثل یک پل با استحکام و قوی برای عبور و رسیدن به آرمان‌های امام (ره) و پشتوانه قلبی ما هستند.

او اضافه کرد: مسائل ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران مسائلی بسیار متنوع است. امروز موضوع بهداشت و درمان و سلامت جامعه ایثارگری جزو اولویت‌ها است. پدر و مادر‌های شهدا شرایط سلامتی خوبی ندارند. درباره جانبازان هم هر چه زمان می‌گذرد درد‌ها و مشکلات بیشتر خود را نشان می‌دهند. آزادگان هم با گذر زمان آثار وضعی و مشکلات دوران اسارتشان بیشتر خود را نشان می‌دهد.

اوحدی تأکید کرد: در حوزه بهداشت و درمان کار‌های بسیار پیچیده و دقیقی باید اتفاق بیفتد. در این حوزه دغدغه زیادی داریم، در حوزه مسکن و اشتغال هم همین طور.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->