نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند
سرخط خبرها

هزار و ۷۴۹ گروه جهادی بسیج ادارات، در هفته دولت، به مردم مناطق محروم خدمت‌رسانی می‌کنند

  • کد خبر: ۲۴۸۰۹۷
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲
هزار و ۷۴۹ گروه جهادی بسیج ادارات، در هفته دولت، به مردم مناطق محروم خدمت‌رسانی می‌کنند
رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور گفت: در هفته دولت و در رزمایش جهادی تخصصی بسیج ادارات، هزار و ۷۴۹ گروه جهادی در مناطق محروم به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ پاسدار حسن صنعتکاران، رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور، در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌های خراسان رضوی که در حاشیه برگزاری همایش روز قشر بسیج کارمندی صورت گرفت، با اشاره به سابقه شکل‌گیری بسیج ادارات و کارمندان در دوران دفاع مقدس و نقش‌آفرینی آن در عرصه دفاع از کشور، به مأموریت‌های بسیج ادارات و کارمندان اشاره کرد و گفت: در این مجموعه کمک می‌کنیم سیاست‌های کلی نظام در مجموعه ادارات محقق شود.

وی زمینه‌سازی برای تشکیل ادارات اسلامی در راستای برقراری دولت اسلامی را مأموریت مهم این سازمان عنوان کرد و افزود: در همین راستا، مبارزه با فساد اداری و حفظ سلامت اداری نیز در دستور کار قرار داشته است. ضمن این‌که در همین راستا، اقداماتی نظیر کادرسازی، مأموریت‌های تخصصی و پاسخ به نیاز‌های مردم در محل، همچنین برخی مأموریت‌های دفاعی و امنیتی برای حفاظت از اماکن دولتی و نیز فعالیت‌های متعدد در حوزه فرهنگی _ از جمله برگزاری مناسبت‌ها، موضوع عفاف و حجاب و ... _ صورت پذیرفته است.

صنعتکاران در ادامه به برخی از اقدامات سازمان بسیج ادارات در سال جاری اشاره کرد و گفت: در قالب طرح شهید رجایی، تلاش شد تا برای خرید لوازم ضروری منزل برای محرومان اقداماتی صورت بگیرد که آغاز آن با همراهی کمیته امداد امام خمینی (ره) در سیستان و بلوچستان رقم خورد و ۸۵۰ دستگاه یخچال توزیع شد.

وی افزود: همچنین در هفته دولت نیز شاهد فعالیت‌های گروه‌های جهادی بسیج کارمندان بوده‌ایم که در رزمایش جهادی تخصصی بسیج ادارات، هزار و ۷۴۹ گروه جهادی در مناطق محروم به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند. همچنین در رزمایش نذر خون نیز مشارکت خوبی از سوی جامعه بسیج کارمندان صورت گرفت.

رئیس سازمان بسیج ادارات کشور خاطرنشان کرد: در حوزه اندیشه‌ورزی نیز نظام مسائل حاکم بر حوزه اداری احصا می‌شود و با بهره‌گیری از شبکه نخبگانی، راه‌حل‌های متناسب با آن به شیوه‌های مختلف ارائه می‌شود.

حضور جامعه بسیج ادارات در مراسم راهپیمایی اربعین و نیز جاماندگان اربعین در سراسر کشور، برپایی موکب‌های پذیرایی از زائران در ایران و عراق، فراخوان‌های مأموریت‌های گردان‌های بیت‌المقدس، برگزاری مجامع مربیان تربیتی بسیج، تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران کارمند و کارمندان بسیجی، برگزاری نشست‌های تبیینی در راستای جهاد تبیین و تشریح خدمات دولت، از دیگر اقداماتی بود که رئیس سازمان بسیج ادارات کشور در گزارش عملکرد سازمان بسیج ادارات به آن اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->