عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟ بهترین راهکار برای رفع ناترازی انرژی در ایران مشخص شد رشد شدید قیمت طلا در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد
سرخط خبرها

سامانه خودنویس چه اثری بر بازار مسکن داشته است؟

  • کد خبر: ۲۴۸۸۴۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
سامانه خودنویس چه اثری بر بازار مسکن داشته است؟
یک کارشناس سیاستگذاری مسکن با بیان اینکه سامانه خودنویس باعث شد که هزینه‌های جابه‌جایی مستاجران صفر شود، گفت: باید فعالیت‌های این سامانه ادامه پیدا کند تا بازار مسکن به آرامش و ثبات برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، سامانه خودنویس به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های بازار مسکن به شمار می‌رود که نقش موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن و کنترل قیمت‌ها داشته است و تداوم استفاده از این سامانه می‌تواند بازار مسکن را به سمت کاهش قیمت‌ها هدایت کند.

استفاده از سامانه خودنویس خود می‌تواند بازار مسکن را از دست دلالان و سوداگران نجات دهد، همچنین با توجه به آمار‌هایی که بانک مرکزی منتشر کرده است؛ افزایش معاملات مسکن در تیرماه نسبت به خردادماه حاکی از آن است که کاهش هزینه‌های جابه‌جایی از طریق سامانه خودنویس فراهم می‌شود.

براساس این گزارش در همین زمینه فرشید ایلاتی، کارشناس سیاست‌گذاری مسکن با بیان اینکه درحال‌حاضر این سامانه توانسته است بخشی از نیاز مستاجران و خریداران مسکن را پاسخ دهد و از طریق این سامانه بازار به سمت رونق حرکت خواهد کرد، گفت: ما با اجرای این سامانه توانسته‌ایم بخشی از نیاز بازار اجاره مسکن را که باعث کاهش هزینه‌های مستاجران شده است، پاسخ دهیم و باید این کار از طریق سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی ادامه یابد.

وی گفت: سامانه خودنویس بیش از هزار میلیاردتومان برای بخش اجاره مسکن صرفه‌جویی داشته و زمینه کاهش هزینه‌های خریداران مسکن را فراهم کرده است؛ چراکه کمیسیون خرید مسکن برای هر طرف ۲۵ صدم درصد است که با توجه به افزایش قیمت‌ها نقش بسیار زیادی در این بخش خواهد داشت.

ایلاتی اظهار کرد: در شرایط کنونی باید فعالیت‌های این سامانه ادامه پیدا کند تا بازار مسکن به آرامش و ثبات برسد و با ورود بیشتر مستاجران و ثبت قرارداد‌های بیشتر در این سامانه بتوانیم دلالان و سوداگران را از این بازار خارج کنیم.

کارشناس سیاست‌گذاری مسکن تاکید کرد: باید هرچه سریع‌تر بتوانیم بازار مسکن را به‌سمت آرامش بیشتر و کنترل قیمت‌ها هدایت کنیم و این اقدام هم تنها از طریق سامانه خودنویس امکان‌پذیر خواهد بود.

وی با بیان اینکه این سامانه می‌تواند زمینه را برای بهبود وضعیت بازار خرید و فروش فراهم کند و در شرایط کنونی باید بتوانیم فعالیت‌های این سامانه را بهبود و تقویت کنیم، گفت: با راه‌اندازی سامانه خودنویس علاوه بر آنکه بازار را به‌سمت ثبات برده‌ایم، توانسته‌ایم سقف اجاره مسکن را هم در این سامانه وارد کنیم. 

این کارشناس سیاست‌گذاری مسکن یادآور شد: با ادامه یافتن این سامانه به‌طور قطع شاهد صرفه‌جویی بیش از هزار میلیارد تومانی در این بخش خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی باید بتوانیم این سامانه را تداوم ببخشیم، چراکه اگر این سامانه فعالیتش کاهش یابد در آینده باز هم شاهد ورود دوباره دلالان و سوداگران به بازار مسکن خواهیم بود، خاطرنشان کرد: دولت به ویژه معاونت مسکن با تداوم و تکمیل این سامانه می‌تواند آینده خوبی را برای بازار مسکن فراهم کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->