شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظرفیت پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد تا دو روز آینده تکمیل است (۱۴ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۱۱۰
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
ظرفیت پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد تا دو روز آینده تکمیل است (۱۴ شهریور ۱۴۰۳)
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر، ظرفیت پارکینگ‌های دائمی و موقت هسته مرکزی مشهد با حدود ۱۳ هزار جای‌پارک، تکمیل است.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم طاهری با اعلام این خبر، اظهار کرد: شهرداری مشهد ۴۱۰۰ جای‌پارک به صورت دائم دارد و در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳ نیز بیش‌از ۹۰۰۰ پارکینگ موقت با همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف ازجمله آستان قدس رضوی آماده شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد افزود: در خیابان دانش‌شرقی، پارکینگ شهید حنایی و در خیابان دانش‌غربی پارکینگی که زمین آن را آستان قدس در اختیار قرار داده است، آماده کرده‌ایم. از یک طرف کمک مدارس را داریم. همچنین شهرداری منطقه ثامن نیز اکثر زمین‌ها را برای پارکینگ موقت در اختیار ما قرار دادند.

وی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده، با همکاری فرمانداری زمین مقابل فرمانداری، پارکینگ‌های ساختمان مرمر، هایپر استار و ساختمان هلال احمر هم در اختیار ماست و در حال حاضر ظرفیت آن تکمیل است. در حال حاضر کلیه ظرفیت پارکینگ‌های دائمی و موقت به ظرفیت حدود ۱۳ هزار تکمیل است و بار‌ها اعلام کردیم مردم برای تشرف به حرم حضرت رضا (ع) از وسایل حمل و نقل عمومی و مترو که خدمات رایگان هم ارائه می‌دهند، استفاده کنند.

طاهری با بیان اینکه بیشترین ظرفیت پارکینگ در میدان شهدا است، همچنین پارکینگ میدان توحید به صورت موقت فراهم شده‌است، گفت: پارکینگ‌های امام رضا (ع)، آلتون، پارکینگ خیابان مدرس، جنت و سایر پارکینگ‌ها که به صورت معمول استفاده می‌شود، ظرفیتشان تکمیل است، ضمن اینکه چشم انداز تعطیلی دو روز آینده نشان می‌دهد از این پارکینگ‌ها استفاده شود و لذا تقاضا داریم مردم در دو روز آینده هم برای تشرف به حرم رضوی از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->