گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

چند ابهام در خصوص اعطای وام به عشقی و معاونانش در سازمان بورس | کارمندان سازمان بورس چه میزان وام گرفته اند؟

  • کد خبر: ۲۴۹۴۸۸
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
چند ابهام در خصوص اعطای وام به عشقی و معاونانش در سازمان بورس | کارمندان سازمان بورس چه میزان وام گرفته اند؟
با توجه به اظهارات رئیس سازمان بورس در خصوص عدم انحصار تخصیص وام به هیئت مدیره این سازمان، این سوال مطرح می‌شود که چه تعداد از کارمندان سازمان بورس، مجموعا به چه میزان وام دریافت کرده اند؟

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا نامه‌ای توسط یکی از رسانه‌ها منتشر شد که حاکی از اخد وام‌های قرض الحسنه رئیس سازمان بورس و معاونان وی از منابع این سازمان بود. تصویر نامه سازمان بازرسی که به وزیر اقتصاد نوشته شده است، نشان می‌دهد پنج عضو شورای عالی بورس با مصوبه‌ای، ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به خودشان وام داده‌اند. بیشترین مبلغ این وام به مجید عشقی، رئیس هیات مدیره سازمان بورس اختصاص یافته است و مبلغ آن ٢میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، با دوره بازگشت ده ساله و سود ۴ درصد است.

نامه مذکور آنقدر در فضای رسانه‌ای و مجازی سر و صدا به پا کرد، که در نهایت وزیر اقتصاد در واکنشی توییتری موضوع را جهت بررسی سریع کارشناسی و اعلام نظر به بازرسی وزارتخانه ارجاع داد و اشاره کرد که در دولت چهاردهم برای حذف رانت‌ها آمده‌ایم و اجازه ویژه‌خواری به هیچ‌کس نخواهیم داد.

البته بلافاصله رئیس سازمان بورس نیز در مصاحبه ای، اعطای تسهیلات را منوط به مصوبه‌ی شورای عالی بورس خواند و آن را امری قانونی عنوان کرد. عشقی در این رابطه گفت: این که گفته شده هیات مدیره سازمان بورس برای خودش وام تصویب و پرداخت کرده یک دروغ بزرگ است. این مصوبه صرفا مربوط به پرداخت به هیات مدیره نبوده، بلکه تسهیلات به همه کارکنان سازمان طبق مصوبه شورای عالی بورس پرداخت شده است.

وی افزود: همچنین سازمان بورس به دلیل شرایط خاص و منع کارکنان از معاملات سهام با شرایط ویژه‌ای رو به رو است و شورای عالی بورس نیز با در نظر گرفتن همین شرایط به پرداخت تسهیلات رای مثبت داده است.

چند ابهام در خصوص اعطای وام به عشقی و معاونان

۱- رئیس سازمان بورس در واکنش به انتشار نامه‌ی دریافت وام، گفت که اعطای تسهیلات صرفا مربوط به هیئت مدیره سازمان نبوده و تمام کارمندان سازمان طبق مصوبه شورای عالی بورس می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند؛ بنابراین اولین ابهام یا سوالی که در اینجا مطرح است این است که مشخصا چه تعداد از کارمندان سازمان و مجموعا به چه میزانی تا کنون از این تسهیلات استفاده کرده اند؟

۲- نکته‌ی دیگری که در اینجا می‌توان به آن اشاره کرد این است که در شرایطی که بازار سرمایه در رکودی عمیق به سر می‌برد و اساسا با عدم ورود پول‌های درشت از نبود نقدینگی رنج می‌برد، آیا بهتر نبود تا کارمزد معاملاتی که قرار است به صورت وام به هیئت مدیره سازمان اعطا شود، کاهش یابد تا در مقاطعی بتواند جذابیت بازار را برای ورود نقدینگی افزایش دهد؟

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->